Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíš prášky na hubnutí, říká google. Ale odpověď taky nevím.
Znám jen zlatá vejce na hubnutí a to je teda spíš záhul na játra. Driák prvotřídní. Takže bych se krvácení nedivila.
Pokud myslíš Adipex, tak bych se taky nedivila ničemu.Je to v podstatě pervitin v práškách. Já jsem myslela, že je to už zakázaný.
jak píše andy, je to v podstatě perník v krabičce z lékárny, pokud vím, je to už zakázané, ale sem tam se ještě objeví…
já je taky zkusila - jako jo, zhubneš, když přežiješ jiné příznaky, jako bušení srdce, motolice, „nastartovanost“, nespavost a tak dále a tak dále… a jak to přestaneš brát, takse ti z těch 10kil v mínusu do pár týdnů vrátí tak 12-15 do plusu…
takže dobře žes to vyhodila, je to sajrajt!
zlatá vejce=adipex. No hlavně, že tady nedávno nějaká paní, či slečna psala, jak je to nezávadné. Vůbec by mi takové svinstvo nesmělo přes práh bytu
zakladatelko dobře jsi udělala, žes je vytěpala. Radši si upravím stravu a třeba 2× v týdnu zajdu pocvičit, než abych cosik takového do sebe ládovala
Adipex je sice zakázaný, ale nechápu jak k nim přišla MV pro naše obézní vojáky
nechápu, ti mají mít pohyb na denním pořádku a ne do sebe cpát takové jedy ![]()
Chci se zeptat zda můžete mít po použitá zlatých vajec krvavý výtok z dělohy..mám tělístko..