Duphaston v ovulaci?

m86
497
28.9.11 15:30

Duphaston v ovulaci?

Ahoj holky, beru Duphaston od 16 dne, dnes jsem 21 den cyklu a vyšly mi dva pozitivní ovu testy. Mám Duphaston brát dále? Četla jsem, že si můžu zablokovat ovulaci. Dr. se dnes nedovolám, když je svátek, tak se obracím na vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3620
28.9.11 16:19
m86 píše:
Ahoj holky, beru Duphaston od 16 dne, dnes jsem 21 den cyklu a vyšly mi dva pozitivní ovu testy. Mám Duphaston brát dále? Četla jsem, že si můžu zablokovat ovulaci. Dr. se dnes nedovolám, když je svátek, tak se obracím na vás…

já jsem ho brala tak jak mi dr. řekl a stačilo jednou to zkusit a dnes jsem v 16+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
28.9.11 17:31

Tak to moc gratuluju :-) a ty jsi věděla, kdy máš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.9.11 18:55

absolutně jsem to nepočítala prostě to přišlo a mám takový pocit že už jsem měla po ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
28.9.11 18:56

Já se jen bojím toho, že si tu ovulaci zablokuju :( :zed: zítra se zeptám Dr. moc díky za napsání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.9.11 19:26

myslím že ne taky jsem o tom hodně četla ale o té blokaci tam nic nebylo zkus a uvidíš! držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
28.9.11 19:42

Děkuju a přeju pohodové těhotenství :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.9.11 19:43

díky a tobě brzké otěhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
28.9.11 19:58

Taky děkuju :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petullllka
7.6.12 21:39

duphaston a ovulace

ahoj :mavam: m86 :)
moc prosím odpověď, zda-li jsi tenkrát dostala odpověď od Dr, jestli duphaston blokuje OVU, přejeme si prcka, ale práve mi Dr napsala Duphaston na úpravu cyklu…
beru druhý den a bojím že to bloknu jak se všude říká..
děkuji za odpověď :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
540
7.6.12 23:05

Ahojky, nejsem M86, které se ptáš, ale duphaston jsem také brala.
MUDr. mi jej předepsala na úpravu cyklu (opozdívala se mi menses - místo 28 dní jsem měla i 40) a zároveň k podpoře otěhotnění. V mém případě selhávala druhá fáze cyklu (ta po ovulaci,luteinizační fáze) a měla jsem zpoždění menstruace.
Měla jsem užívat nevím přesně, ale myslím od 15. dne tabletku denně…celkem 10 dní a pak vysadit. Ten 15 . den bylo dle ultrazvuku den kdy u mne nastávala ovulace. myslím, že v Tvém případě to je stejné…začít užívat po ovulaci tj. ovulaci jako takové to zabránit nemá a ani už nejde,protože nastala.
Už nevím přesně jak mi to lékařka vysvětlovala, ale duphaston má umožnit dokonat správný menstruační cyklus…tj. dát tělu správný hormonální povel k vycestování vajíčka do dělohy k možnosti jeho oplodnění.
Já konkrétně jsem měla užívat 3 měsíce, pak počkat 3 měsíce zda se cyklus zase „rozjíždí“…no já to po tom třetím měsíci už nedostala a měla brzy pozitivní těhotenský test.

Nevím jestli jsem Ti dala přesnou odpověď, každopádně přeji ať se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
7.6.12 23:36

Ahoj dcera mela teploty.Pak se ukazalo ze je to sesta nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
8.6.12 21:07
@Jimiša píše:
Ahojky, nejsem M86, které se ptáš, ale duphaston jsem také brala.
MUDr. mi jej předepsala na úpravu cyklu (opozdívala se mi menses - místo 28 dní jsem měla i 40) a zároveň k podpoře otěhotnění. V mém případě selhávala druhá fáze cyklu (ta po ovulaci,luteinizační fáze) a měla jsem zpoždění menstruace.
Měla jsem užívat nevím přesně, ale myslím od 15. dne tabletku denně…celkem 10 dní a pak vysadit. Ten 15 . den bylo dle ultrazvuku den kdy u mne nastávala ovulace. myslím, že v Tvém případě to je stejné…začít užívat po ovulaci tj. ovulaci jako takové to zabránit nemá a ani už nejde,protože nastala.
Už nevím přesně jak mi to lékařka vysvětlovala, ale duphaston má umožnit dokonat správný menstruační cyklus…tj. dát tělu správný hormonální povel k vycestování vajíčka do dělohy k možnosti jeho oplodnění.
Já konkrétně jsem měla užívat 3 měsíce, pak počkat 3 měsíce zda se cyklus zase „rozjíždí“…no já to po tom třetím měsíci už nedostala a měla brzy pozitivní těhotenský test.Nevím jestli jsem Ti dala přesnou odpověď, každopádně přeji ať se brzy zadaří ;)

měla jsem to stejné užívání a po třech měsících užívání jsem našla vytoužené // na testu jako Ty! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
17.6.12 17:53

Ahojky, omlouvám se, že píšu až teď… já jsem měla brát duphaston od 16 dne cyklu, ale ten cyklus, co jsem otěhotněla jsem si počkala na pozitivní ovu test 21 den a pak ho začala brát a otěhotněla jsem :-) tak nevím…prostě jsem si řekla, že to zkusím tak a vyšlo to… Dr. jsem to ani neříkala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.3.18 08:29

Mě gyn řekla, že mam nasadit 16 DC, ale ja mam ovu až kolem 18-20 DC, co myslíte??? Mam ho začít brat tento cyklus nově…
Mam ho na spsinení tmavě hnědé, co přišlo hned po ovulaci atrvalo klidně i 10 dní, přeslo pak do MS plynule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí