Dva měsíce bez menstruace?

Anonymní
27.9.11 23:06

Dva měsíce bez menstruace?

Holky,jiz treti mesic,se mi nedostavil menses :-? tehotna nejsem,mela jsem posledni chraneny sex pred pul rokem,takze zde jiste problem nebude..dnes jsem se vazila a mam sest kilo dole,casto me boli hlava,mivam sem tam boleni bricha,nic hrozneho..jsem po dvou cisarich,z nichz druhej byl akutni,lezela jsem tri tydny na jipce :-? bylo mi doporuceno podvazani vajecniku,nac jsem tedy nepristoupila :roll: ale mam ..zakazano..dalsi tehotenstvi,prej by to bylo 50:50 bud ja nebo dite :cry: mam 24let.myslite ze by se mohlo jednat o prechod?ma matka ho mela v 29letech,nevite cim by strata menses mohla byt?deuji za rady,u gynekologa jsem jeste nebyla,kazdy mesic me poboliva bricho jako pred menstruaci,ale nemam ani vytok.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
27.9.11 23:34
Anonymní píše:
Holky,jiz treti mesic,se mi nedostavil menses :-? tehotna nejsem,mela jsem posledni chraneny sex pred pul rokem,takze zde jiste problem nebude..dnes jsem se vazila a mam sest kilo dole,casto me boli hlava,mivam sem tam boleni bricha,nic hrozneho..jsem po dvou cisarich,z nichz druhej byl akutni,lezela jsem tri tydny na jipce :-? bylo mi doporuceno podvazani vajecniku,nac jsem tedy nepristoupila :roll: ale mam ..zakazano..dalsi tehotenstvi,prej by to bylo 50:50 bud ja nebo dite :cry: mam 24let.myslite ze by se mohlo jednat o prechod?ma matka ho mela v 29letech,nevite cim by strata menses mohla byt?deuji za rady,u gynekologa jsem jeste nebyla,kazdy mesic me poboliva bricho jako pred menstruaci,ale nemam ani vytok.

ja to sice neporadim ale mrzi me co te v zivote potkalo :-( :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 23:36

1simona1 :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.11 23:36

1simona1 :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
170
27.9.11 23:42

mohla bys mít špatný hormonální profil - ten se dá zkontrolovat u gynekologa (odběry krve). to by bylo asi první, co bych zkusila. taky ti tam můžou zkusit píchnout vyvolávačku, po které by měla menstruace tak do cca 14 dní dorazit. když dělají hormony problémy, tak můžeš mít menstruaci 2× do roka, nebo taky co 14 dní… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
28.9.11 07:35

Já jsem někde četla, že jsou ženy, které mají menstruaci jednou nebo dvakrát do rok a z lékařského hlediska to není žádný problém. Ty ženy jsou jinak zdravé..Zasahuje se do toho právě proto, že si žena přeje otěhotnět a pokud je takto nastavená, tak těžko, že..

Už k vůli ztrátě na váze bych se nechala kompletně lékařsky vyšetřit, jestli za tím nestojí jiný problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
28.9.11 12:11

Tak muze to byt i tim ubytkem na vaze, sice neni tak velky, ale.. :think: Jinak dosla bych nejdriv na gyndu, pichli by ti vyvolavacku a kdyby to nepomohlo, tak se poradit o jinych vysetreni. 24let mi pripada na prechod dost brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viki86
30.9.11 00:25

no ja mavam tiez take problemy aj 6 mesiacov nedojde mrcha a uz sa mi stalo ze musela som dostat dve vyvolavacky

• Citovat
  • Upravit
36
7.12.13 14:22

Zdravim, jiz druhy měsíc nemám menstruaci, k doktorovi se teprve chystam. Minulý měsíc mi tehotenske testy dopadly negativne. Nevíte z jakeho duvodu, se mi nemohla dostavit menstruace? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduczka
7.12.13 14:31

Taky jsem byla dva měsíce bez menzesu a pak se najednou treti mesic dostavila

• Citovat
  • Upravit
56114
7.12.13 14:41

Nemela jsem ji treba pul roku. staci zmena prostredi, nervy, ale zpetne, treba pred pul rokem. staci shodit 2 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.12.13 15:23

Zalezi kolik vazila, kdyz treba 55 kg tak ztrata 6 kg uz docela fatalni a menstruace se nedostavuje z toho duvodu…otazka je, z jakeho duvodu hubne..

• Citovat
  • Upravit
568
7.12.13 15:59

@Jarunka67 Taky jsem to tak občas mívala, ale žádné náhlé zhubnutí, stres atd. U mě to je hormonální příčina, některý cyklus si prostě musím jít k Dr. pro vyvolávací injekci. A říkala mi, že nemám na MS čekat déle než 8 týdnů, mohla by pak dělat problémy přerostlá děložní sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
7.12.13 16:41

Ja jsem od zari shodila deset kilo a behem teto doby, jsem ji take dva mesice nemela.

• Citovat
  • Upravit
1
23.6.15 17:54

bez menstrulace 2 mesice

Dobry den vsem ja jsem jiz bez menstrulaci uz 2 mesciee,, je mi zle a boli me brisko a hlava,, hodne se stresuji a mam nervy na dranc,, delala jsem si tehotensky test a vysel mi negativni nevim co to znamena poradi nekdo prosim pekne dekuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí