Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky…
prosim vas potrebuju asi poradit, nebo se vypovi
dat, snad zjisti jestli nejsme sama
ale uz sem nadne..
abych zacala od zacatku.....
cca pred tremi lety sem mela problemi s krvacenim… preslo to az na krvaceni ktere trvalo 6 mesicu v kuse , z toho asi jen 10 sni volno..
nastala kyretaz-vycisteni delohy nebo co ![]()
a nasazeni HA na tri mesice…
a to sme se snazili otehotnet…
docela se mi cyklus upravil ale byl dlouhy…30-40 dni…
pak sme se zacali sbnazit intenzivne a problemi zacali zas…
mesicky si davali nacas jak vzdy aj 40 dni,nebo zacali chodit aj 2 krat do mesice…
pak sem zmenila doktora, nebo ta predtim me jen dopovala hormonama ktere ze mne delali psychopata
![]()
misto mesicku bylo jen spioneni a objevila se cytsa ktera se diky bohu sama vstrebala…
novy doktor me poslal na LSK kuli pruchodnosti a nolestam v podbrisku atd…
nic nenasli ![]()
jenomze.. operace byla 15.05.2011
od tej doby porad krvacam… teda.. 10 dni po operaci silne.. to jsme brala ze se asi cistim.. 5 dni nic, pak asi na tyden slabe, sem si myslela ze asi slabe mesicky…
pak zas na asi 5 dni nic a uz t je 14 dni co v jednom kuse......
dnes to vypadalo ze konecne konec a vcil sem byla na zachode a nanovo
![]()
tak nevim.. zavadili mi pri operaci o stenu???
nebo co mi vubec je kdyz rekli ze mi nic neni???
sem zoufala.. zhitra volam doktorovi ale mam strach z daslich leku…
nevim jestli se tu najde nekdo s aspon podobnym problemem, ale potrebovala jsem se vypsat ![]()
a prominte mi ten roman ![]()
a odpuste mi pripadne gramaticke chyby a peklepy ![]()
Ahojky, měla jsem jeden čas taky krvácení snad tři měsíce vtahu, to jsem brala injekci depo - provera a po vysazení se to upravilo na běžný cyklus.
No ale to asi nebude stejný problém jako u tebe. Takže bych zkusila zase jiného doktora, vyšetření v nějaké fakultní nemocnici, ultrazvukem by měli zjistit, proč krvácíš, nebo pak laparoskopií apod. myslím, že i CT vyšetření dokáže odhalit abnormalitu v děloze apod. Nenechala bych se odbýt a žádala další vyšetření.
Dále nevím, jestli nemáš nějaké táhlejší stresy, to rozhodí cyklus dokonale a krvácení pak běží jako na drátku ![]()
Zapisovala bych si, kdy to krvácení nastává, jestli po sexuálním styku, nebo jen po malém vzrušení apod. Takové projevy dělají právě i ty hormonální medikace, takže na to bacha.
Tak víc mě nenapadá. Tak se držte a napište, zda je nějaké zmena k lepšímu. Budu držet pěsti ![]()
Kamka33 píše:
Ahojky, měla jsem jeden čas taky krvácení snad tři měsíce vtahu, to jsem brala injekci depo - provera a po vysazení se to upravilo na běžný cyklus.
No ale to asi nebude stejný problém jako u tebe. Takže bych zkusila zase jiného doktora, vyšetření v nějaké fakultní nemocnici, ultrazvukem by měli zjistit, proč krvácíš, nebo pak laparoskopií apod. myslím, že i CT vyšetření dokáže odhalit abnormalitu v děloze apod. Nenechala bych se odbýt a žádala další vyšetření.
Dále nevím, jestli nemáš nějaké táhlejší stresy, to rozhodí cyklus dokonale a krvácení pak běží jako na drátku
Zapisovala bych si, kdy to krvácení nastává, jestli po sexuálním styku, nebo jen po malém vzrušení apod. Takové projevy dělají právě i ty hormonální medikace, takže na to bacha.
Tak víc mě nenapadá. Tak se držte a napište, zda je nějaké zmena k lepšímu. Budu držet pěsti
no tak ve stresu sem tak nejak casto a taky delam skoro same nocni smeny ![]()
na LSK sa me znovu nechce ale urcite se nenecham nijak odbit ![]()
mam ms kalendar dp ktereho si zapisuju jak bolesti a spineni tak pohlavni styk takze v tom mam prehled.. no…
uvidim jestli mi je pomoci…
dekuji za odpoved ![]()
to by chtělo srovnat lékama. Jaký je HP? Léky by to měli zpravit brzo.
Markéta80 píše:
HP mi nidko jeste nedelal ![]()
1simona1 píše:Markéta80 píše:HP mi nidko jeste nedelal
Tak si ho nech udělat, dle mého máš v hormonech docela bordela to někdy pomůžou jen léky a bude klid. Tohle je šílený krvácet vlastně pořád ![]()
1simona1 píše:Kamka33 píše:no tak ve stresu sem tak nejak casto a taky delam skoro same nocni smeny
Dále nevím, jestli nemáš nějaké táhlejší stresy, to rozhodí cyklus dokonale a krvácení pak běží jako na drátku
Tak víc mě nenapadá. Tak se držte a napište, zda je nějaké zmena k lepšímu. Budu držet pěsti
na LSK sa me znovu nechce ale urcite se nenecham nijak odbit
mam ms kalendar dp ktereho si zapisuju jak bolesti a spineni tak pohlavni styk takze v tom mam prehled.. no…
dekuji za odpoved
ty noční směny můžou taky být dost vysilující. Zvládáš běžný denní provoz, nebo jen spíš?
Kamka33 píše:1simona1 píše:ty noční směny můžou taky být dost vysilující. Zvládáš běžný denní provoz, nebo jen spíš?Kamka33 píše:no tak ve stresu sem tak nejak casto a taky delam skoro same nocni smeny
na LSK sa me znovu nechce ale urcite se nenecham nijak odbit
dekuji za odpoved
zvladam protoze musim ![]()
mame kolem baraku honde pracfe takze se neda spat
proc?
Simco, prijde mi, že tve telo se brani tvemu prepeti a nespani a proto krvacis. Mela bys zvolnit ![]()