Nekonečné krvácení

24603
27.9.11 23:28

nekonecne krvaceni

ahoj holky…
prosim vas potrebuju asi poradit, nebo se vypovi

dat, snad zjisti jestli nejsme sama :-( ale uz sem nadne..

abych zacala od zacatku.....
cca pred tremi lety sem mela problemi s krvacenim… preslo to az na krvaceni ktere trvalo 6 mesicu v kuse , z toho asi jen 10 sni volno..
nastala kyretaz-vycisteni delohy nebo co :nevim:
a nasazeni HA na tri mesice…
a to sme se snazili otehotnet…
docela se mi cyklus upravil ale byl dlouhy…30-40 dni…
pak sme se zacali sbnazit intenzivne a problemi zacali zas…
mesicky si davali nacas jak vzdy aj 40 dni,nebo zacali chodit aj 2 krat do mesice…
pak sem zmenila doktora, nebo ta predtim me jen dopovala hormonama ktere ze mne delali psychopata :oops: :oops:
misto mesicku bylo jen spioneni a objevila se cytsa ktera se diky bohu sama vstrebala…
novy doktor me poslal na LSK kuli pruchodnosti a nolestam v podbrisku atd…
nic nenasli :dance:
jenomze.. operace byla 15.05.2011
od tej doby porad krvacam… teda.. 10 dni po operaci silne.. to jsme brala ze se asi cistim.. 5 dni nic, pak asi na tyden slabe, sem si myslela ze asi slabe mesicky…
pak zas na asi 5 dni nic a uz t je 14 dni co v jednom kuse......
dnes to vypadalo ze konecne konec a vcil sem byla na zachode a nanovo :pocitac: :pocitac: :pocitac:
tak nevim.. zavadili mi pri operaci o stenu???
nebo co mi vubec je kdyz rekli ze mi nic neni??? :cry: sem zoufala.. zhitra volam doktorovi ale mam strach z daslich leku…
nevim jestli se tu najde nekdo s aspon podobnym problemem, ale potrebovala jsem se vypsat :cry:
a prominte mi ten roman :-(
a odpuste mi pripadne gramaticke chyby a peklepy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
28.9.11 00:03

Ahojky, měla jsem jeden čas taky krvácení snad tři měsíce vtahu, to jsem brala injekci depo - provera a po vysazení se to upravilo na běžný cyklus.
No ale to asi nebude stejný problém jako u tebe. Takže bych zkusila zase jiného doktora, vyšetření v nějaké fakultní nemocnici, ultrazvukem by měli zjistit, proč krvácíš, nebo pak laparoskopií apod. myslím, že i CT vyšetření dokáže odhalit abnormalitu v děloze apod. Nenechala bych se odbýt a žádala další vyšetření.
Dále nevím, jestli nemáš nějaké táhlejší stresy, to rozhodí cyklus dokonale a krvácení pak běží jako na drátku :-(
Zapisovala bych si, kdy to krvácení nastává, jestli po sexuálním styku, nebo jen po malém vzrušení apod. Takové projevy dělají právě i ty hormonální medikace, takže na to bacha.
Tak víc mě nenapadá. Tak se držte a napište, zda je nějaké zmena k lepšímu. Budu držet pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.9.11 13:30
Kamka33 píše:
Ahojky, měla jsem jeden čas taky krvácení snad tři měsíce vtahu, to jsem brala injekci depo - provera a po vysazení se to upravilo na běžný cyklus.
No ale to asi nebude stejný problém jako u tebe. Takže bych zkusila zase jiného doktora, vyšetření v nějaké fakultní nemocnici, ultrazvukem by měli zjistit, proč krvácíš, nebo pak laparoskopií apod. myslím, že i CT vyšetření dokáže odhalit abnormalitu v děloze apod. Nenechala bych se odbýt a žádala další vyšetření.
Dále nevím, jestli nemáš nějaké táhlejší stresy, to rozhodí cyklus dokonale a krvácení pak běží jako na drátku :-(
Zapisovala bych si, kdy to krvácení nastává, jestli po sexuálním styku, nebo jen po malém vzrušení apod. Takové projevy dělají právě i ty hormonální medikace, takže na to bacha.
Tak víc mě nenapadá. Tak se držte a napište, zda je nějaké zmena k lepšímu. Budu držet pěsti :kytka:

no tak ve stresu sem tak nejak casto a taky delam skoro same nocni smeny :think:
na LSK sa me znovu nechce ale urcite se nenecham nijak odbit :cert:
mam ms kalendar dp ktereho si zapisuju jak bolesti a spineni tak pohlavni styk takze v tom mam prehled.. no…
uvidim jestli mi je pomoci…
dekuji za odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
28.9.11 19:56

to by chtělo srovnat lékama. Jaký je HP? Léky by to měli zpravit brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.9.11 15:37
Markéta80 píše:
to by chtělo srovnat lékama. Jaký je HP? Léky by to měli zpravit brzo.

HP mi nidko jeste nedelal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
29.9.11 19:59
1simona1 píše:
Markéta80 píše:
to by chtělo srovnat lékama. Jaký je HP? Léky by to měli zpravit brzo.
HP mi nidko jeste nedelal :nevim:

Tak si ho nech udělat, dle mého máš v hormonech docela bordela to někdy pomůžou jen léky a bude klid. Tohle je šílený krvácet vlastně pořád :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.9.11 19:32
1simona1 píše:
Kamka33 píše:
Tak víc mě nenapadá. Tak se držte a napište, zda je nějaké zmena k lepšímu. Budu držet pěsti :kytka:
no tak ve stresu sem tak nejak casto a taky delam skoro same nocni smeny :think:
mam ms kalendar dp ktereho si zapisuju jak bolesti a spineni tak pohlavni styk takze v tom mam prehled.. no…
dekuji za odpoved :hug:

ty noční směny můžou taky být dost vysilující. Zvládáš běžný denní provoz, nebo jen spíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.9.11 22:26
Kamka33 píše:
1simona1 píše:
Kamka33 píše:
dekuji za odpoved :hug:
ty noční směny můžou taky být dost vysilující. Zvládáš běžný denní provoz, nebo jen spíš?

zvladam protoze musim :mrgreen:
mame kolem baraku honde pracfe takze se neda spat
 proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.10.11 01:22

Simco, prijde mi, že tve telo se brani tvemu prepeti a nespani a proto krvacis. Mela bys zvolnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí