Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o vaše zkušenosti. Jdeme za tři týdny na trubičky a na mandličku do zlína. Měli jsme se rozhodnout mezi brnem a Zlínem. Tak doufám, že sem neudělala chybu. Proto prosím kdo má zkušenosti se Zlínem, piště. Prosímmmm.
Se Zlínem neporadím. Ale byly jsme v Hradišti a naprosto v pořádku. Neboj-bude to dobré. ![]()
Jenže nás ještě v Hradišti nevemou, většinou berou až od druhého roku a to budeme mít až v dubnu.
@kleofas syn (v té době 13 měsíců) byl na ventilačních trubičkách ve zlíně v září, na nosní mandle šla do zlína dcera 4 roky necelé) dnes (zrovna je na sále). Co se týče trubiček tak ráno nástup na orl, poté přechod na příjem na dětské, premedikace (oblbovák v sirupu), poté převoz v kočárku venkem na porodnici na sál, zákrok cca 20 min, probudili ho už na sále, na naši žádost po diskuzi s orl při nástupu propuštěn odpoledne domů, jinak se chodí až druhý den. U dcery víceméně to samé, jen s tím rozdílem, že tam musí být min. do druhého dne. pokud jsou komplikace, tak déle. jinak oboje se dělá v celkové narkoze a rodič je s dítětem celou dobu, při operaci čeká před sálem. pokud by tě ještě něco zajímalo, tak se ptej. ![]()
Jé, ahoj, tak to jsi mě tou zprávou hodně uklidnila, včera sem pořád zvažovala jestli jsem se Zlínem neudělala chybu, věřím že Brno je zase někde dál, ale je to tam jak na běžícím páse. Pro nás je i Zlín blíž a není to snad nějak náročné. Už jen po telefonu byla vrchní sestra hodně příjemná. Kdyby mě něco ještě zajímalo tak písnu. Jinak držím Vám pěstičky..
Mandle má dcerka už za sebou, na sál šla 8:50, 9:20 byla už na pokoji, 11:30 jsem s ní mluvila, vše v pohodě, jen říkala, že ji bolelo v krku nějakou dobu. Je tam s ní manžel.
Se synem jdu ležet do brna na neurologii příští týden a je riziko (docela velké), že budu muset být na ubytovně a ještě se tam pobyt doprovodu platí, pokud je dítě starší jak 2 roky.
Tak to blahopřeju, že jste to zvládli a ať vám dobře dopadne i to Brno. U prvního dítka sem nevěděla co je to nemoc a u ml.od malička něco…snad bude dobře.
Děkujeme, já to mám přesně to samé. U mladšího jsme u doktora víc jak doma. ![]()