Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, včera se nám stalo že jsme našly kocoura před dveřmi ležet, strašně naříkal, jely jsme na veterinární kliniku, kde se ukázalo že má zlomenou pánev
nechali si ho na klinice s tím, že dnes přijde ortoped a rozhodne zda to bude na operaci nebo se to nechá srůst. Nemáte někdo zkušenost, kolik se pohybují operace u kocoura zlomeniny pánve? Děkuji za odpověď.. ![]()
Kamarádce spadl kocour z okna v 9.tém patře, zlomil si pánev a platili myslím 15.tisíc.
@LennyL1
No to jsem úplně slyšet nechtěla, takovou pálku.. kocour je babičky, dostala ho od sousedů.. a 15.000,– je fakt hodně moc
![]()
Děkuji za odpověď..
Na jake veterine kocoura mate? Od toho se dost odviji cena… jinak casto se nechava jen srust ale stejne to neco bude stat s tim pocitejte. Leky, antibiotika, kontrolni rtg…
@Kvačka1012 Nevím jak za kočku, ale jenom noc zvířete na veterinární klinice se u nás pohybuje okolo 3 000. Jinak kamarádka má menšího psa (cca 5kg) a za složitou operaci zlomené nohy (nějakej blbec dal na sídlišti past na psí hřiště) platila 17 000 + dalších 8000 za rehabilitace.
My platili před pár lety za složitou operaci zadní nohy u kočky 12000,–
My jsme v Brně a u nás jen za rentgen s kontrastní látkou chtějí 10 tisíc, za klasický rentgen je to cca 3-5 tisíc.
@LennyL1 píše:
My jsme v Brně a u nás jen za rentgen s kontrastní látkou chtějí 10 tisíc, za klasický rentgen je to cca 3-5 tisíc.
Tak to je jsou trochu divný ceny, obyčejný rtg stojí od 500Kč v Praze.
@Kvačka1012 píše:
@LennyL1
No to jsem úplně slyšet nechtěla, takovou pálku.. kocour je babičky, dostala ho od sousedů.. a 15.000,– je fakt hodně moc![]()
Děkuji za odpověď..
Taky bych zohlednila věk a kondici kocoura, aby ta léčba nebylo jen zbytečné trápení ![]()
@Kvačka1012 tak třeba mu to nechají srůst samovolně, myslím, že kočka musí být v kleci, protože nesmí chodit
a jinak, jak píše @terien - kolik má kocour roků a jak na tom celkově je
Před lety jsme s mamkou měli fenku křížence, asi 8 kg. Bylo jí 9 let a zlomila si pánev, když skočila asi že 40 cm. Veterinář sám řekl, že na léčbu už je poměrně stará a byla by v rozmezí 20-30k. S těžkým srdcem jsme ji nechali uspat.
Všem moc dekuji.
kocour je pravé mladý, okolo 2 let.. a je na klinic v Hradci Králové.. no jsem zvědavá s čím dnes ortoped přijde.. @Heivka to je hodně drahý hotel
@Filzefina kezby jste měla pravdu.. ![]()
No pokud by jste na operaci nemela penize, zkuste se obratit na nektery z kocicich spolku ve vasem okoli. Rozhodne nepomyslejte na euthanasii…
@Kvačka1012 jo, jak píše @Filzefina kočičí spolek by vám mohl pomoci, vyhlásit sbírku nebo něco takového
@Filzefina no bohužel opravdu ne, máme teď 4 týdenní holcicku, a babička z důchodu to taky nezvládne.. etanazie mě ani nenapadla!!
Mám sama doma 3 kočky, a od včera jen brecim a nevím co dělat.. doufám, ze to nebude až tak úplně vážně aby to bylo na operaci
jakto myslíte, kočičí spolky? Tam by byl někdo ochotný to zaplatit, nebo jak to mám pochopit? Moc Vám děkuji..