Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ve čtvrtek 12.8 se mi v 36+4 s krásnou váhou 3000g narodil syn. Bohužel 3 den mu vyskočila zloutenka a stále zůstáváme v poradce
Hodnoty Minolty pod plenkou má stále kolem 230 tedy včera mel 244 dnes po 24 hod fototerapie 230. Dvakrát už mu brali krev ze zily a dělala se i moc to vyšlo dobře. Jinak malej není extra stavej pěkně ji a dobře přibírá. Meli jste někdo neco takového jak dlouho jste v nemocnici zůstali? Mám doma zrovna zítra 2 létě ho kluka a už to odloučení hodně těžko nesu ![]()
@Hanny25 hodnoty nevím, byl tři dny v inkubátoru a pak měl tu dečku kvůli žloutence ![]()
@ka2ka aha zítra se uvidí jak bude vypadat a podle toho rozhodnou Strasne se bojim ze ho misto propuštění čeka jipku. Už je mi z toho úplne zle ani jist nemuzu
Moje obe deti mely na novorozeneckou zloutenku nejakej lek, mely tak silnou, ze uz by doslo na nejaky trvaly nasledky, poskozeni mozku, ale zabralo to hned a jsou ok. Lecily se doma.
@ka2ka píše:
@Hanny25 ale to vždy sama píšeš, že se mu ty výsledky lepší
Sestra se za tvářila hrozne tragicky prý je to furt moc vysoko ![]()
@Hanny25 tak se zeptej doktorů sestry se tváří tragicky na všechno
@ka2ka ráno byla detska optimisticka ted me ta sestra zase dostala ![]()
@Hanny25 píše:
@Tarinka lék?
jo, jmenovalo se to Phenaemaletten, nebo tak nějak, ale neboj, jestli už to nestoupá, tak vám foto pomůže, ono to klesne najednou, to bude dobrý, už to vydrž. A ze sestry si nic nedělej, věř doktorce, některý sestry jsou až moc důležitý.
@Tarinka @ka2ka holky dekuju
už je toho na me moc nesnáším nemocnice doktory do toho se mi šílene stýská po synovi
Jestli me budou misto propuštění čekat další blbe zprávy tak fakt nevím jak to dam…