Žluté ublinkávání

352
23.11.16 13:44

žluté ublinkavani

Holky prosím vás mám třítýdenní holčičku a ta dost ublinkava ale dneska mi ublinkla i trochu takového žlutého mlicka jakoby žaludeční šťávy…stává se vám to taky u dětí? Nebo je to spíš znak nějakého onemocnění? Měla bych to nějak řešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
23.11.16 13:52

Me to taky udelala tehdy 14denni dcera a nakonec z toho vylezla ryma. Polykala hleny a nasledne zvracela. Byla jsem na prasky…zkus zvednout matraci v postylce pod hlavickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
23.11.16 14:24

@Lucmína postylku máme podloženou a rymu mi nepřipadá že by měla…a ptaal jsi se na to doktorky? Na tu barvu myslím…me napadly fakt jen žaludeční šťávy a nebo staré mléko natrávené ale to nevím jak vypadá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
23.11.16 14:32

@Megane 123 já to u malé měla chvíli taky. A myslím, že je to, jak píše @Lucmína … Malá vyloženě rýmu, která by tekla neměla, ale trochu chrčela, kvůli asi zadní rýmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
23.11.16 14:35

@brutusnikki je fakt že chrci trochu ale to už od porodnice…dělali sme si srandu z toho ještě…a nikdy tak žlutě neublinkla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
23.11.16 15:03

@JayLee no dneska už tam není tak uvidím co bude dneska a kdyztak zítra ráno bych tam cinkla…ale ono toho nebylo moc…a pak ublinkavala zas normalne mlicko tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí