Zlynda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.21 13:54

Zlynda

Ahoj holky,

chci se zeptat na antikoncepci Zlynda. Dnes jsem ji zacala brát, jelikoz jina mi zvysovala D-dimery (riziko trombozy). Mohu se zeptat, kdy jste videli první projevy nové antikoncepce? A kdy se telo zacalo menit - za jak dlouhi se vam zmenila vaha, ci celulitida zmizela ci vznikla? Ptam se abych mela představu a vedela co mi ceka. Děkuji moc a hezký den :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
6.6.22 20:26

Antikoncepce zlynda

Ahojky, beru druhé platičko a mám po 13 dnech opět menstruaci. Měl jste to někdo též? Srovná se to? Je to hrozný 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
6.6.22 20:31

Me se to nestalo ale u kamaradky jsem to slysela. Nekomu se to srovna treb za 3 mesice brani.. postupně mu menstruace odejde uplne a nekomu ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
6.6.22 20:36

@Wendy91 Mně se to stalo s jinou značkou, s tím, že jsem pár dní po nasazení začala špinit/lehce krvácet a trvalo to prakticky přes dva měsíce :zed:
Pak mně z ní navíc začalo být stále špatně a vysadila jsem jí. U nasazení jiné to nebylo tak špatné, ale občasné krvácení mimo pauzu jsem mívala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.6.22 20:55

@Kryptozoo ty jo to nemám moc radost já to dostala normálně v době kdy měla být ms. Ale teď znova 🤦 já tu antikoncepci beru kvůli menstruaci jelikož jsem ji měla fakt hroznou, že jsem s ní skončila v nemocnici. Jinak bych ji nejedla. Mě řekla dnes sestra, že mám počkat jaké to bude po 3m že se to občas stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.22 19:30

Dámy,
začala jsem užívat kvůli předmenstruačnímu syndromu ve smyslu depresivity a úzkosti cca týden před každou menstruací. Celý měsíc, co Zlyndu užívám jsem se ocitla jakoby uzamčená přesně v tomto šíleném psychickém stavu - zvraty nálad, jsem vzteklá, náladová, netrpělivá, smutná pak je to zase chvíli lepší, ale okolí to tedy dost vnímá. Celý měsíc nemám radost ze života. Mastí se mi vlasy, zhoršila se mi seborea, a nejhorší jsou neskutečně nepříjemné návaly, jak kdybych byla v přechodu (to bude jednou peklo). Cítím se hnusná, tlustá, stará. A bolest prsou. Prostě kompletní PMS jak vyšité. Vzdávám to. Mám dvě platíčka, pošlu je někomu za 300Kč, tedy za cenu jednoho plata, v tom druhém platu jedna tabletka chybí., ale třeba si některá bude chtít kvůli dovolené prodloužit bezmenstruační fázi a užije i neúplné plato.
Tak dejte vědět, komu to sedí a bude chtít. Jinak ty prášky s gustem poletí do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.8.22 15:04

@jarina11 Zdravím. Mám to se Zlyndu podobné a přemýšlím jestli ji vysadit. Taky jsem hledala antikoncepci kvůli PMS. Našla jste nakonec něco jineho, co Vám s tím pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.9.22 18:53

Antikoncepce zlynda

Ahojky, byla jsem relativně spokojena, ale beru asi půl roku ani nevim a teď?? Mám menstruaci už 11den. Takže zítra volám je to psycho. Přijde mi, že to mám furt 🤦 🤦 🤦 a já ji beru kvůli silnému krvácení ale tohle fakt nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.9.22 07:39

Zlynda/Drovelis trombóza

Zlyndu jsem brala kvůli preventivnímu opatření vzniku trombózy, protože k tomu mám dispozice a nevyhovovala ani Teyla - hodnoty derimeru se zvyšovaly a takto to bylo i u Zlyndy, takže byl nasazen Drovelis a je po problému. U Zlyndy bylo většinou špinění okolo 10.dne brání prášku (absolutně nevyhovovala). Drovelis je v pořádku. Antikoncepci musím brát, jinak mám nesnesitelné bolesti břicha mimo menstruaci a problém s nafouklym břichem. Takto je klasicky problém s břichem jen při menstruaci a to se dá přežít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.9.22 16:32
@Kryptozoo píše:
@Wendy91 Mně se to stalo s jinou značkou, s tím, že jsem pár dní po nasazení začala špinit/lehce krvácet a trvalo to prakticky přes dva měsíce :zed:
Pak mně z ní navíc začalo být stále špatně a vysadila jsem jí. U nasazení jiné to nebylo tak špatné, ale občasné krvácení mimo pauzu jsem mívala taky.

No já budu sprasta, ale celou antikoncepci se mu můžu vys… Už nikdy víc. Menstruaci mám měsíc vysadil mi ji a musím brát léky na zastavení krvácení a straší mě s kyretáži. Mám tu úplně nové nenacate balení a už nikdy víc. Díky tomu mi budou možná muset odložit operaci křečových žil. Nikdy už ji nechci radši budu brát vitamíny aby se krvácení zmírnilo. Hnus to je teď beru už týden hormony aby jsem přestala krvácet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 17:10

Ahoj.
Za jak dlouho po dobrání prvního platíčka Zlyndy dostanu menstruaci?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital