Změna antikoncepce kvůli krvácení

Anonymní
26.6.12 12:26

Změna antikoncepce kvůli krvácení

Neustále jsem krvácela mezi cykly zhruba po dvou až třech dnech, 2 až 4 dny krvácení, pak se to celé opakovalo. Lékařka mi napsala antikoncepci (několik), ale bez výsledku. Pomohlo vám něco při těchto problémech? A když mám opět předepsaný jiný druh, můžu jej začít brát např. po páté tabletce té předešlé? Začíná mi dovolená a nerada bych zase chodila s vložkou :,(. Díky za každou radu a omlouvám se za anonymitu. Je to tak pro mě lepší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22590
26.6.12 12:50

U tabletek mi to nikdy nedelalo, ale ted mam naplasti a u tech mi cca pul roku trvalo nez jsem prestala spinit. Nebylo to cely cyklus ale vzdycky kolem druheho tydne asi tak 3 dny :nevim: po par mesicich to uz prestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.12 13:08

Já jsem měla to samé, začalo mi to jednou, kdyz jsem změnila antikoncepci. A trvalo asi 6 let!! Vystřídala jsem několik doktoru, porad se zkoušeli různé druhy HA, bez ni, s ni… Nic nepomohlo. Totálně rozhozene hormony. Pak jsem byla těhotná po IVF a doufala, ze se to po porodu srovná samo a bohužel nic. Takže bohužel radu nemám…

• Citovat
  • Upravit
1759
28.3.13 19:26

Holky nestraště oživuju diskuzi mám podobný problém od porodu jsem brala Cerazette téměř po třech letech první mentruace pak změna na Daissenette 5 měsícu v poho a teď krvácím už potřetí v jednom měsíci. 4-5 dnu krvácim pak 4 dny klid a znova to stejné dokola :cert: Jsem malátna unavená volala jsem na Gynekologii ale první volný termím mají za měsíc DR je pryč tak si mám koupit Askorutin a přestat brát antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí