Změna banky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5255
13.1.10 13:57

Změna banky

Ahoj holky,uvažuje o změně banky z ČS na Mbank,chci se proto zeptat,musím nejdříve zrušit účet u ČS a poté vyplnit žádost u Mbank?Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
13.1.10 14:01

Proc, vzdyt muzes mit uctu kolik chces.. Zarid si prvne novy u mbank, preved postupne vsechny prikazy a inkasa a taky vsude zadej nove cislo uctu pro prijate platby. Az ti bude vse slapat, zajdi do CS a zrus na miste. Zbytek penez na ucte ti prevedou na libovolny ucet. Jo a nezapomen neplatit tak mesic predem kartou CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.1.10 14:07

Nedávno jsem přecházela od KB taky k mBank. Nejdřív si určitě založ mBank, nastav si tam pravidelné platby, dej číslo nového účtu v práci, přesně jak radí Fidla. Počkej, až ti od mBank přijde platební karta a pak až jdi zrušit starý účet. Ve své staré bance jim při rušení účtu uvedeš číslo tvého nového účtu v mBank a oni ti na něj pošlou peníze, které ti zbyly na tvém starém účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.1.10 14:07

Muzes uplne v pohode klidne hned, ale jak pobezi vypovedni lhuta u uctu CS tak si nezapomen nechat tam penize na poplatky za vedeni uctu. Jinak musim rict, ze spravna volba… ja mam mBank uz dva roky a jsem maximalne spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.1.10 14:10

díky,díky,právě kvůli výpovědní lhůtě jsem si říkala,že zajdu zrušit hned,akorát nemám ráda to přemlouvání proč u nás nezůstanete a z jakého důvodu odcházíte a blablabla.Minulý výpis s poplatkama ve výši 250,– mě fakt už naštval. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.1.10 14:18

Na to presvedcovani staci argument, ze jsi na materske a nemuzes si dovolit vydat ani korunu zbytecne! Takovou nabidku jako mbank ti urcite nedaji, a jejich argument, ze nemaji takovou siri sluzeb jako oni-vzdyt co zenska doma s detmi potrebuje za jejich uzasne nadstandarty.. Koneckoncu, co ti brani se k nim v pripade potreby vratit az deti odrostou a budes zase v prac.procesu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
13.1.10 14:34
davmi píše:
díky,díky,právě kvůli výpovědní lhůtě jsem si říkala,že zajdu zrušit hned,akorát nemám ráda to přemlouvání proč u nás nezůstanete a z jakého důvodu odcházíte a blablabla.Minulý výpis s poplatkama ve výši 250,– mě fakt už naštval. :cert:

Ahoj! Taky jsem teď měnila banku. Naštestí se mě nevyptávali a nepřemlouvali, prostě to zrušili. Ale šla jsem tam s tím, že pokud by se vyptávali, řekla bych jim, že je to moje věc, ať se o to nestarají a prostě mi ten účet zruší. Jaképak vybavování! :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1950
13.1.10 14:52

no, ono se nenech plést, jasně, ušetříš u M Bank za vedení účtu, ale těch 250,– Kč co píšeš není určitě za zprávu a vedení, takže jestli často vybíráš z bankomatu a zvlášť v cizích, tak se ti to stejně zase vyšplhá na nějakou kačku. Co vím, tak výběry u M Bank jsou volné jen 3 ( pak jeden za 35,– kč ):nevim: ale je zase fakt, že za pohyby neplatíš nic a máš zdarma embosku, což je super! Já mám účet u M Bank i u KB a jsem spokojená s oběma, ale je fakt, že u KB mě to stojí cca celkem se všemi poplatky 100,–/ měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.1.10 14:53

ahoj, toto téma mě taky zajímá, víte někdo, jáká je u ČS výpovědní lhůta?
a ještě mě u Mbank zajímá, jak je to s vklady a výběry v hotovosti -kde a za kolik se vybírá - jak je to zpoplatněno, jaký je limit.
Je možné u běžného Mbank účtu mít 2 karty?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.1.10 15:27

Ahoj,
taky mBank uz dva roky mam a jsem spokojena. Poplatky neplatim a internetove bankovnictvi mi prijde komfortni a moznost okamziteho prevodu penez mezi beznym uctem a sporicim ucetem je sqely.
Jinak vybery jsou v mesici 3 zdarma - dalsi za 35 Kc. Holt to resim tak, ze vsude platim kartou a pro pripad potreby hotovosti pocitam s tim, ze muzu 3× mesicne vybrat a podle toho planuju, jak s penezmi.
Vklady momentalne primo nejdou - jedine prevezt z jineho konta, ci vlozit z jine banky popr. na poste - to je jediny problem.
I 2 karty jsou mozne. Prvni komplet zdarma, druha jen poplatek za vydani (100 Kc), vedeni pak zdarma. Vyhodou i je, ze si muzes nastavit vlastni PIN. To mi moc vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferrari
1.9.12 10:52

Ahoj, já mám Mbank už asi 2 roky a nic lepšího-zdarma neexistije!!!Platba kartou nad 4000,–kč měsíčně není dneska vůbec problém a internetové bankovnictví včetně trvalých příkazů je zdarma. :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
700
10.2.13 17:21

Zdravím všechny :mavam:
chtěla bych zrušit běžný účet u KB (vysoké poplatky, věčně nefungující int. bankovnictví..) a rozhoduji se mezi mBank, Fio, GE Money.
Nejvíce se mi líbí asi mBank, žádné poplatky, vše zdarma, ale jen mě děsí fakt, že na to že jsem z Brna, tak zde mají jen jednu pobočku, o bankomatech nemluvě :( Tak kterou poradíte? Díky za reakce na kteroukoli banku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.8.13 15:31

Poštovní spořitelna - změna banky

Ahojte, obnovuji diskuzi, at nemusim zakladat novou. ráda bych se zeptala, zda jste nekdo vyuzil nabídky u Postovni sporitelny se zmenou banky. myslím tím to, že k nim přijdete s jejich vyplnenou zádostí, ze chcete prejit k nim a oni vse vyridi. mam úcet u KB, ale nejsem vubec spokojena a tak bych rada presla k Post. sporitelne… tak jestli nekdo ma sve konkretni info, jestli vse probiha ok a jestli se neco plati… dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paralenkaaa
25.11.13 15:38

Dobrý den, kam musím jít když chci posílat peníze - rodičovský příspěvek na nový účet??? ale konkrétně. Jsem z Prahy. Kam na ÚP-SOCIÁLNÍ ODBOR? nestačí napsat email?

dííííííííííííííííííky

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.11.13 15:43
@Paralenkaaa píše:
Dobrý den, kam musím jít když chci posílat peníze - rodičovský příspěvek na nový účet??? ale konkrétně. Jsem z Prahy. Kam na ÚP-SOCIÁLNÍ ODBOR? nestačí napsat email?dííííííííííííííííííky

já bych šla do mlékárny nebo květinářství :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat