Změna chování u 9m chlapečka, hysterický pláč

1
17.7.25 08:01

Zmena chovani u devitimesicniho chlapecka

Ahoj, jdu si k vam pro radu a nebo jen ujisteni, ze je to vlastne normalni.
Mam devitimesicniho chlapecka a cca od sesteho mesice, respektive od momentu, kdy jsme zacali s prikrmy, kdy mu zacaly rust zuby a kdy udelal obrovsky pokrok ve vyvoji, to prestalo byt moje stastny optimisticky a spokojeny miminko. Zacal hodne poplakavat a i vice pouzivat dudlik. Od cca tretiho mesice cvicime Vojtovku, na kterou si tak nejak zvykl ale okolo toho 6.m jsme dostali cvik, ktery uplne nesnasel. Celkove se snazim byt pozitivni, trpeliva, vsechno vysvetlovat, zaclenovat ho do dennich cinnosti. Nekoukam porad do telefonu, hodne se mu venuju a celkove je u me na prvnim miste. V manipulaci s nim se snazim byt co nejneznejsi a vubec na nej nekricim.
Dnesek me ale uz trochu vydesil. Po odpolednim slofiku se probudil nedobre nalazeny a hodne pobrekaval. Kdyz jsem si odesla udelat kavu, tak dostal uplne hystericky zachvat a plakal tak, jak jsem to jeste u nej nezazila. Plakal tak moc, ze skoro nemohl dychat. Tak jsem ho hned zacala utesovat a kdyz jsem ho chtela polozit na zem, abych se mohla podivat zda nema treba moc utazenou plenu, tak zacal uplne hystericky kopat nohama. Po chvili se mi ho podarilo upokojit ale kdyz jsem chtela odejit na zachod, tak se to cele znovu opakovalo.
Nemate tuseni, co se mu tak muze dit? Budu vdecna za kazdy nazor i radu, jak mu mam pomoci, aby byl zase spokojeny a stastny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35316
17.7.25 08:13
@Boy_mama píše: Více

To vypadá na separační úzkost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myska555
28.7.25 21:28
@Boy_mama píše: Více

Také bych to viděla na separační úzkost. Pokud by se Vám to zdálo opravdu těžké, a nezvladatelné raději bych se obrátila na dr či neurologii o radu. Lepší je zbytečně „otravovat“ než přijít pozdě a litovat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure