Pád 7m miminka

Anonymní
9.7.25 19:22

Pad 7m miminka

Ahoj holky, mám první miminko, ze všeho vystrasena. Mám 7m dceru, včera si poprvé sama sedla a dneska mi 2× hodila záda dozadu na hlavu, když seděla. (Na zemi) Praštila se o zem. Byla jsem u ní, ale to byl takový okamžik že se to nedalo uhlídat 😔 připadám si hrozne. Stalo se to taky někomu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9200
9.7.25 19:26

Ještě se toho napadá….nelze uhlídat všechno :nevim: jestli je v pohodě, tak dobrý. Hlavně si nic nevyčítej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15018
9.7.25 19:28

Stalo se to všem, kdo mají zdravé děti. Mockrát. A ještě spousta mnohem horších pádů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
9.7.25 19:29

Moooockrat :lol: mladší si začal stoupat když mu bylo necelých 8m, a snažil se furt zplhat nekam do výšky, nebo chytat starsi…a pořád padal…nebo ho starší shodila (buď tím že ho odstrčila protože nechtěla aby za ní lezl,.nebo mu. naopak chtěla pomoct udělat pár kromu… :lol: ) na vteřinu jsem se otočila a už měl bouli na hlavě..byl jeden čas celý omlácený…i jsem uvažovala o koupi nějaké té helmicky plysove…ale asi po 1r dnech se naučil padat na zadek a bylo to ok…taky bylo fajn mít na těch nejrizikovějších místě pěnové puzzle, nebo takovou tu skládací podložku hraci…ale obecně pádem ze své vlastní výšky by si neměli ublížit pokud nepadnou na hranu nábytku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
9.7.25 19:39

Jasne, kdyz se mala učila sedet, nez chytla balanc, tak padala, ale ona je na sebe hooodne opatrná, tak se naučila pri pádu zvednou hlavu, aby ji to nebolelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
9.7.25 19:44

Naprosto běžné. Musí se naučit padat. Sletí na hlavu ještě tolikrát. Obzvlášť až začne běhat a dělat blbiny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36856
9.7.25 19:51

Asi tak 100×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
9.7.25 20:43

Hodně mockrát x3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11167
9.7.25 20:45

Ja vzdy posvitim do oci, zda reaguji zornicky. Jak bylo dite starsi uz i samo chtelo posvitit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
9.7.25 20:54

Hlavně pořád nechytat a nechat je opadat… Oni se to velmi rychle naučí, ale spadne ti ještě mnohokrát a i mnohem nebezpečněji.
Známí dceru vždycky chytali, nenechali ji snad nikdy spadnout, ani ze stoje, nikam nesměla lézt… a ona teď prostě neumí vůbec padat. Ve 4 letech ji jednou nehlídali, spadla z lavičky a zlomila si ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6425
9.7.25 21:09

Dcera začala v 8m obcházet nábytek a neuměla ještě sedět.
3 měsíce padala na hlavu jak kláda.
Těch pádů bylo fakt hoooodně.
Než se naučila sedět, tak nechápala, že má padat na zadek…

Je naprosto zdravá, jen je nemotorná do dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
9.7.25 21:39

Mně spadl 7m syn z postele na parkety z výšky do 50 cm a byla z toho 3cm prasklina lebky. Na utz lékař říkal, ze takových prasklin ma každé dítě do roku deset. No, dodnes nevím. Následky nebyly. Kdybych nešla do nemocnice, ani by se na to nepřišlo. Mám ale před pády respekt. U zakladatelky to nic nebude, žádná výška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9069
10.7.25 06:55

Padají všichni. Než se to naučí, že mají padat na zadek. A všichni jsou zdraví :mrgreen: pokud nepadne na hranu nábytku, aby si něco nerozsekl, tak dobrý.
Moje dcera byla opatrnější, syn naopak parašutista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
10.7.25 09:59

Jasný, nejhorší jsou kachle, když jsou unavení. Roční už má koordinaci dobrou (sedl si dost pozdě). Dávám pozor na otočné židle - vše prirazene, aby o to mohl vstávat. Ale dneska už total ko uzmul manželovu peněženku, sedl si, lup zvedl nad hlavu a prevazil se na kachle :lol: rev velký, ale první zajímavá věc a zapomněl na to. Mimochodem tu peněženku celou dobu držel :mrgreen:

Vtipný je, že podle způsobu řevu pak už poznáš, jak velká tragédie se stala. Jestli máš jen utěšovat, nebo i dávat první pomoc. A je teda husté, jak moc jsou ty děti odolné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí