Změna práce před IVF?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.10.24 17:49
@Parfem_z_hadovky píše: Více

Já myslím, že inteligentní člověk pochopí, jak to bylo myšleno vzhledem k politické historii ČR ty brepto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
14.10.24 07:00
@Anonymní píše: Více

Napiš tam a držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.24 10:51

Tato nečekaná podpora od uživatelek emimina mi dodala kuráž a životopis jsem tedy odeslala. Ve středu jdu na pohovor, tak mi držte palce :palec:. Moc o tu práci stojím, kdyžtak bych i IVF posunula třeba až na červen abych neměla absence ještě ve zkušební době.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.24 14:59

Já se taky roky trápila v práci a říkala si, že to do mateřské nějak vydržím. No ani přes ivf se nedařilo. Dala jsem výpověď, chtěla si dát 2 měsíce pauzu než nastoupím do nové. No v té pauze jsem konečně otěhotněla a už nikam nenastoupila. Po rodičáku si budu hledat novou práci. Měla jsem dát výpověď mnohem dřív! Takže si těch životopisů podej klidně víc :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.24 15:23
@Anonymní píše: Více

Díky za odpověď. U nás hlavní problém proč to nejde není na mé straně, ale to že se nevydařil ani jeden transfer (2× ET) už na mé straě být může, a je mi jasné že stres tomu fakt nepomáhá.
Pokud bych tu práci dostala, tak bych pauzu neměla žádnou, ale to nevadí, v létě bych měla prázdniny a to se taky počítá.
Jinak životopisů bych klidně poslala víc, ale bohužel volných míst učitelek v mé aprobaci a v nějaké rozumné dojezdové vzdálenosti není momentálně víc než to jedno :nevim:
Sleduji jestli se ještě něco neobjeví, klidně i v mé současné profesi, a budu životopisy aktivně posílat. Situace je totiž už fakt neudržitelná a v současné práci se jenom trápím. Vytrvávat tam za každou cenu jenom proto že je dobrá výplata nemá cenu, prostě to nedávám a potřebuju změnu. I kdybych nešla učit, ale dál dělala ve své současné profesi v korporátu, tak potřebuju změnu firemní kultury, práce a tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat