Změna práce při duševní nepohodě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Změna práce
Moc všem děkuji za rady a názory
Příspěvek upraven 22.10.25 v 14:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přesně tak, práce je tvůj nejmenší problém. Už jsi měla být dávno u psychologa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víš, já si myslím, že ať se rozhodneš jakkoli, bude to dobré jen krátkodobě. Že bys měla prioritně najít někoho, s kým si budeš moct o svých trápeních popovídat a on ti pomůže všechno zpracovat tak, abys byla funkční po té psychické stránce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chápu tě a je mi to líto. Mně taky takto loni náhle zemřel otec a pořád s tím nejsem srovnaná. Asi bych na tvém místě zůstala na té recepci, ošetřovatelka je hodně namáhavá práce. Tím, že máš krátký-dlouhý týden máš i dost času najít si terapii mimo pracovní dobu a dát se do pořádku. Držím palce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji také tu recepci. Mám dvě známé, které dělaly ošetřovatelky v různých domovech pro seniory. Obě na to měly i vzdělání a obě odešly kvůli tomu, že se ta práce vůbec nedala stíhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potrebujes si srovnat svuj zivot.
Nezpracovala jsi smrt mamy, radsi pracujes nekde, kde te to nebavi, jen protoze se bojis a cwlkove pusobis jako hromadka nestesti.
Vstup do psychoterapie. Mozna by nebylo na skodu zvazit i navstevu psychiatra.
Zivot je prilis kratky na to, abys ho travila takto. Ale samo se to evidentne nevyresi.
- Citovat
- Upravit
Zaprvé, potřebuješ péči psychologa, tak si nějakého najdi ať se můžeš začít dávat psychicky do pořádku, protože jinak bude změna práce jen náplast která po čase opět přestane působit. Navíc v každé práci se najde něco, co tě bude štvát.
Práce kterou máš teď rozhodně nevypadá jako něco kde bys měla někdy být spokojená, kor pokud je hlavním problémem šéfová a ne ta práce jako taková. Změna zaměstnání je v tomhle případě na místě. Být tebou směřuju spíš na tu hotelovou recepci, než jako ošetřovatelka k seniorům.
Ano, pečovatelství je neskutečně potřebné, lidi tam chybí a je to opravdu záslužná činnost a klobouk dolů před všemi kteří to dělají, já osobně bych na to neměla. Na druhou stranu je to ale dost fyzicky i psychicky náročné a to v tuhle chvíli pro tebe asi nebude to pravé ořechové kvůli tvému zdraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit