Změna práce při duševní nepohodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
22.10.25 06:23

Změna práce

Moc všem děkuji za rady a názory

Příspěvek upraven 22.10.25 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35605
22.10.25 06:33

Přesně tak, práce je tvůj nejmenší problém. Už jsi měla být dávno u psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
22.10.25 08:09

Víš, já si myslím, že ať se rozhodneš jakkoli, bude to dobré jen krátkodobě. Že bys měla prioritně najít někoho, s kým si budeš moct o svých trápeních popovídat a on ti pomůže všechno zpracovat tak, abys byla funkční po té psychické stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.10.25 08:20

Ahoj, chápu tě a je mi to líto. Mně taky takto loni náhle zemřel otec a pořád s tím nejsem srovnaná. Asi bych na tvém místě zůstala na té recepci, ošetřovatelka je hodně namáhavá práce. Tím, že máš krátký-dlouhý týden máš i dost času najít si terapii mimo pracovní dobu a dát se do pořádku. Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
22.10.25 08:30

Doporučuji také tu recepci. Mám dvě známé, které dělaly ošetřovatelky v různých domovech pro seniory. Obě na to měly i vzdělání a obě odešly kvůli tomu, že se ta práce vůbec nedala stíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
22.10.25 08:49

Potrebujes si srovnat svuj zivot.
Nezpracovala jsi smrt mamy, radsi pracujes nekde, kde te to nebavi, jen protoze se bojis a cwlkove pusobis jako hromadka nestesti.
Vstup do psychoterapie. Mozna by nebylo na skodu zvazit i navstevu psychiatra.
Zivot je prilis kratky na to, abys ho travila takto. Ale samo se to evidentne nevyresi.

• Citovat
  • Upravit
5598
22.10.25 09:12

Zaprvé, potřebuješ péči psychologa, tak si nějakého najdi ať se můžeš začít dávat psychicky do pořádku, protože jinak bude změna práce jen náplast která po čase opět přestane působit. Navíc v každé práci se najde něco, co tě bude štvát.

Práce kterou máš teď rozhodně nevypadá jako něco kde bys měla někdy být spokojená, kor pokud je hlavním problémem šéfová a ne ta práce jako taková. Změna zaměstnání je v tomhle případě na místě. Být tebou směřuju spíš na tu hotelovou recepci, než jako ošetřovatelka k seniorům.
Ano, pečovatelství je neskutečně potřebné, lidi tam chybí a je to opravdu záslužná činnost a klobouk dolů před všemi kteří to dělají, já osobně bych na to neměla. Na druhou stranu je to ale dost fyzicky i psychicky náročné a to v tuhle chvíli pro tebe asi nebude to pravé ořechové kvůli tvému zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat