Zmenšení bot na klínku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zmenšení bot na klínku
Ahoj holky
Dnes jdu večer na zábavu a vyzkoušela jsem si boty, které mi dala sestra kvůli tomu, že ji z nich bolí nohy.
Jsou na klínku, takže mi noha sklouzne dopředu a mám v zádu místo tak na 1 a půl prstu ![]()
Do Daichmannu apod. pro různé vložky se mi dnes nechce, tak bych se Vás chtěla zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti, vycpat špičku boty vatou, atpd.? ![]()
Děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
jasně můžeš si vycpat špičku vatou.. trochu to pomůže ale po chvilce tě bude pěkně tlačit palec a vydržet v tom celý večer a ještě tančit, to chce odvahu! Doporučuji zajet do nejbližší drogérie (DM, teta..) a vybrat si gelový polštářek, který dáš do boty a noha se ani nehne. Najdeš to v oddělení v péči o nohy a prodavačka ti i poradí, jaký tvar polštářku si máš vybrat podle toho, jestli jsou ti boty jen velké nebo noha klouže do předu, jak v tvém případě. Stojí do 100 Kč a věř mi, že jestli si chceš večer fakt užít v pohodě a bez starostí, jdi do toho. Vata fungovala za časů našich maminek a babiček, ale když se ti noha v silonce zpotila, vata se nasákla vlhkostí a bylo to k ničemu.. pak tě budou jen tlačit prsty, bude to bolet a noha ti bude stejně sjíždět pořad dopředu. Je potřeba jí v botě fixovat už nahoře.. tedy v místě klenby chodidla. Hodně štěstí a užijte si večer! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit