Náramky z gumiček prodej - dá se tím přivydělat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Náramky z gumiček prodej
Myslíte si že by sez domova dalo vydělávat a prodávat náramky udělané z gumiček?:) Děkuji:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Vendula1311 Já myslím, že jich má spousta lidí doma miliony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula1311 píše:
Myslíte si že by sez domova dalo vydělávat a prodávat náramky udělané z gumiček?:) Děkuji:)
když budeš lidem platit za to, že si je od tebe koupí, tak určitě… myslím, že gumičky už mají svých patnáct minut slávy za sebou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, umí je vyrobit skoro každý a i kdybys dělala fakt nějaké pěkné, tak už se moc nenosí, takže bys na tom stejně nevydělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn to prodával ve škole, před dvěma lety
Taky si myslím, že gumičky už mají svou slávu za sebou, teď nám to trčí v šuplíku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
z domova se dá vydělávat třeba překlady, šitím, účetnictvím, ale náramky z gumiček nejspíš ne, ty už nejsou mezi dětmi populární
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus spis naramky z koralku, prirodnich, lavovych, do toho nejaky komponent.To ted frci fest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Videla jsem, ze nekdo s tech gumicek je schopny vytvorit zviratka nebo takove jakesi tvary na dekoraci a to jsou asi schopni koupit, ale naramky asi ne.
Ted frci site pismena jmen decek, siti zaclon a doplnku do pokoju a svetelne retezy atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerekla bych, uz to neni v mode, umi je vyrobit kazdy dite a navic sem cetla ze, nektery ty gumicky byli zavadny takze osobne bych nenosila nekym udelanej naramek aniz bych vedela puvod tech gumicek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt ne
I ta složitější zvířátka zvládnou vyrobit děti na základce… Umění to není. Zkus něco řemeslnějšího.
- Citovat
- Upravit