Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Narazila jsem na toto video http://www.youtube.com/watch?…. Jaké máte zkušenosti s krémy elasti-q? Chtěla bych koupit sestře. Já i mamka máme strie, ale ničím jsme se nemazaly, tak snad by alespoň jí mohlo tohle pomoci…
Máte zkušenost s Elasti-Q Original?
Přidejte zkušenost s Elasti-Q OriginalJá jsem se zrovna tímhle matlala, no a kdybych ti poslala fotku břicha, tak by ses asi zhrozila
. Mám pocit, že už se asi v životě do plavek nevysleču
. Ale třeba to zrovna sestře pomůže. I když osobně jsem došla k závěru, že to je prostě už daný dopředu, ať bych se matlala čímkoliv.
Já ho používala od 10 tt a musím říct, že za mě dopadl na výbornou, nemám jedinou strii.. ale je to už přes 6 let
, nevím, jestli se nezhoršila kvalita ![]()
No ono záleží jestli jde o prevenci strií nebo o zmizení již vzniklých strií. K prevenci je dobrý, myslím že na již vzniklé strie nepomůžou žádné volně prodejné krémy. Možná nějaká kosmetická úprava u odborníka je dokáže odstranit.
Ahoj, používala jsem v těhotenství, mazala jsem břicho každý den a nemám jedinou strii
A o dědičnosti u mě nemůže být řeč, moje maminka má po nás břicho samou strii.
Mazala jsem se touto značkou celé těhotenství (pravda nikterak intenzivně), ale strii nemám ani jednu. ALE to je prostě daný, mazání nemazání. Nic se mazáním každopádně nepokazí ![]()
Já se s ním mazala několikrát denně od 10tt. A v 37tt jsem se ráno probudila se struhadlem na břiše.
Ale pěkně voní a v tankinách vypadám dobře. ![]()
U prvního těhotenství jsem mazala od začátku a strie ani jedna.
U druhého těhotenství též od začátku poctivě a strie tentokrát mám.
Tak nevím…
Ale pravda, že na to, jaký bylo břicho, jich mám relativně málo…
Jé tak to jsem ráda že alespoň někdo má dobré zkušenosti, já se mažu již od zjištění // aby kůže byla hodně vláčná a elastická! Striemi tedy moc netrpím a v rodině je také nemáme, ale podcenit to nechci (když budou tak si vlasy trhat nebudu) a vím že jsem pro to alespoň něco udělala, když budou strie tak alespoň nebudu vyčítat sama sobě že jsem na to kašlala.
Elasti-Q jsem zavrhla kvuli parabenum, pouzivam olej od Hippu, krasne voni. A rychle se vstrebava, nic zamatlane od oleje nemam.
Ja ho pouziva u obou tehotenstev od zacatku az po porod a nemam ani jednu strii
.Takze za me odporucam
Z krémů na strie je elasti-q jeden z nejlepších, obsahuje kyselinu hyaluronovou, která je účinná a přitom tělu vlastní. Nicméně všemocné to taky není, dobré jako prevence, trochu pomůže i na již vzniklé strie, ale když jsou hlubší, tak stejně nezabere nic. Takže za mě doporučuji, lepší než ostatní krémy, ale někdy to prostě nestačí. Potom už stejně zaberou jedině estetické zákroky nic jiného.
Ahoj, mazala jsem od nějakýho dvacátýho týdne jednou denně a nemám ani jednu strii…a o dědičnosti-mamka má po nás hodně strií…