Značka Guzzanti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Značka Guzzanti
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, znáte někdo tuto značku? chtěla jsem přes internet objednat nějáký dárek s touto značkou a vůbec ale neznám ji ani její kvalitu.
Máte doma nějáký domácí spotřebič této značky? nebo s ní máte nějáké zkušenosti?
děkuji moc za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@madrianova ahoj my máme od guzzanti pohlcovac vlhkosti a jsme s nim nadmiru spokojeni, v el, kde jsme ho kupovali nám řekli že je to italský výrobce, který ma velmi kvalitní výrobky a soustřeďuje se hlavně na vinoteky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji mi chceme právě odšťavňovač a mini troubu na chalupu našim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim že neprohloupite, ale vite jak pokazit se muze cokoliv od jakekoliv znacky
treba všichni okolo nas nadavali na pračky indesit a nam slouzila 11 krasnych let bez jedine opravy, jeste funguje ale jen na 600 otacek, ted jsme koupili lg kterou vsichni chvalej tak jsem zvedava jak dlouho vydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jogurtovač, funguje bez problémů… Tam toho taky není moc, co by se mohlo pokazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme 4 rokem zvlhčovač vzduchu a funguje dobře. Jediné co mi vadí je, že má krátký kabel. Tak holt máme u zásuvku stoleček nebo natáhnu prodlužovák. Ale funguje dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kvalita provedení? vzhledově? vypadají ty výrobky kvalitně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madrianova elegantni a jednoduchy,, vypada kvalitne, my si teda vybrali zčásti na zaklade vzhledu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit