Značka MAM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
29.11.12 08:09

Mne teda lahvicky od mam taky tekly. Ty jsou fakt desny. Mela jsem asi tri ks a vsechno stejny. Tak jsme pouzivali lahvicku nuk a savicku mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
29.11.12 10:32

Se značkou MAM jsem spokojená. Máme od nich lahvičky, dudlíky (už teda vezme víc druhů, takže nemáme výhradně MAM), lžičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
29.11.12 10:39

Mam lahvičky za mě super - mytí kartáčem mi nepřijde dokonalé. Začala jsem je ale používat až kolem příkrmů na čajík, jinak byl prcek plně kojený. Brala bych s odmontovávacím dnem klidně i v objemu 330ml. Ještě teď používáme na ranní UM savičku z MAM Trainer, ale bez netekoucího pístu, z toho nechtěl sát nikdy. Zubní žínka fajn. První kartáčky spíš na hraní, přešli jsme při 8 zubech na Curakid a jsme spokojenější. Kousátko - teda vlastně jakékoli kousátko - se u nás neujalo. Dudlíky taky nechtěl, ty bral NUK, ale kolem půl roku jsem kvůli nekvalitnímu spaní oddudlíkovávala, pořád ho v noci honil a jak jsem rychle nepodala, tak chtěl už jen nakojit. Kamarádka má i MAM termoobal na láhev a na udržení teploty je z těch lepších, na delší procházku v zimě to stačí, ale termoska to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.11.12 10:41

My od MAM jenom kousatka a rekla bych, ze jsou fajn. Moc bych toho, jak tu uz nekdo psal, dopredu nekupovala, protoze ono se kolikrat mimco chytne na uplne jinou znacku :hug: U nas vede v lahvickach NUK a v nadobicku ( i hrnicku) Avent :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí