Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte, chci se zeptat na vaše zkušenosti s touto značkou a co doporučujete pro miminko? Mají zubní žínky, kartáčky, kousátka atd. to mě zajímá nejvíce. O lahvičkách a dudlících už mám načteno
děkuji
Já ji dopiručuju, používáme všechno od této značky, i lžičky
Kartáčky teprve budeme kupovat, kousátka máme od jiných značek a zubní žínky neznám ![]()
Já mám od nich vše a paráda.. kromě lahve na čaj, to je zase super od zn. NUK
Tak u nas frcej „něňouchy“ (dudliky) od MAM. Jedinej z mnoha, kterej akceptovala. Obzvlast si pochvaluju ten svitici. Mercedes mezi dudlikama ![]()
@78Denisa46 MAM má speciální dudlíky pro novorozence, já jsem to nějak neřešila, nějaký jsem koupila a malé vyhovoval
. Zatím ji od MAM vyhovoval každý, ikdyž jsem od 6 měsíců začala kupovat ty od 6.měsíců ![]()
@78Denisa46 píše:
A jakej tip dudáka doporučujete pro novorozeně?
mě z počátku akceptoval jen Avent, časem začal přijímat i MAM ateď už máme výhradně ty. nikdy nechtěl anatomický tvar. vždy jen fyziologický. jinak já osobně preferuji ve všem značku Avent ![]()
@78Denisa46 pro novorozeně bych vybírala latexové (jsou měkčí a často se snáz sajou). Jaký typ bude chtít tvoje mimi, to nikdo předem neřekne, budeš muset vyzkoušet. Třeba nebude chtít nikdy žádný (dcerka přijala dudlík až ve 3 týdnech). Asi bych pořídila jeden tvarovaný (MAM, Babylove symetrický apod.) a jeden s klasickou třešinkou, dělají je už i hezké, nejen tu obyč kytičku). A uvidíš. Jinak u nás MAM láhev zabodovala a používáme doteď na ranní mléko. Jinak kartáček jsme používali prsťáček, ten od MAMu nebyl, kousátka se u nás nechytla žádná.
Velkej vyber dudliku mam maj u nas v tescu a v dm. My meli pro novorozene ten 0-6.
Dopředu toho nekupuj extra moc, já nadšeně nakoupila dudlíky a flašky a malá to nevzala, ani mam, ani avent, ani tommy tippee, ty jsou taky fajn, vyhozeny tisíce. Nakonec vzala savičku DM ty jejich úplně obyč. Tak kup jeden dudlík, jednu láhev, ty šroubovací jsou super a počkej, jak se na to bude mrně tvářit.
Kousátko (žádné): nevím, nepoužívali jsme
zubní žínka MAM (králíček): přišla mi fajn, ale spíš jen pro masáž dásniček, zoubky se pak čistí líp prsťáčkem gumovým (např. od Canpol Babies)
kartáčky MAM: super, dobře se drží, hezky čistí i vypadá
dudlíky MAM: je hodně druhů, pro začátek můžeš koupit 1ks MAM Start, ten je pro novorozence a uvidíš, dítě si samo vybere, zda bude preferovat fyziologický dudu (to jsou např. ty MAM) nebo radši anatomický (většina dětí má pak ráda Nuk). Syn měl jako malinký rád právě anatomické Nuk (nebo Babydream z Rossmana, oni to pro ně dělají, je to stejný tvar savičky), teď na denní spaní, když chci aby hodně zabral, tak miluje právě MAM 6+
flašky MAM: brrr, vyhodila jsem ji. Je krásná, ale tekla mi (a umím utahovat, možná vadný kousek, kdoví), ale malej z ní ani nijak extra pít nechtěl a navíc mě nebavilo to furt rozebírat/skládat jak samopal
nenene. Pro mě jsou mnohem lepší flašky Avent a Tommee Tippee (tu bych extra vyzdvihla).
toliko moje zkušenost s výrobky této značky.
Tak mi od zn. MAM mame vse jen na cajik mame nuk ale jinak dcera pouzivala vse jen mam ted uz i netekouci hrnek s pitkem bez dudliku super vec a syn ma taky i zinku na cisteni dasni a s lahvi proti kolice je super ja jsem naopak velice spokojena ze se da rozebrat protoze se perfektne umije nepotrebuji kartac a a kartacky je super ta sada tri jsou bezva koupily jsme take obou detem a dcera se ponem muze zblaznit ![]()
Preji dobry vyber je toho dost ale kazde mimco chce neco jineho.