Značka TU
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Značka TU
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat… značka TU. Co je to ve skutečnosti za značku? Není to Tesco? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to znacka obleceni supermarketu Sainsbury v Britanii
Příspěvek upraven 04.10.13 v 17:07
- Citovat
- Upravit
@Misulicka 1 je to TU London takže anglie
, krásné věci ale blbý že nemají ani s
tránky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 ale maji http://www.sainsburys-live-well-for-less.co.uk/tu-clothing/
ale maji je blbe udelany, na krame toho maji mnohem vic
- Citovat
- Upravit
Aha
díky moc. Jj právě, mají krásné věci moc se mi líbí bundičky na zimu maj pro chlapečky takovou kolem dokola se zvířátky… njn ale u nás k sehnání jen v 56 grrrr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rachel55 aha to jsme nevěděla, právě jsem na tu značku loni koukala na MMB a paní tam bydlí tak vždy něco nafotila ale líbili se mě celý ty komplety
ted jsem koukala na stránky a moc toho nemají, ale vybrala bych
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vídám jí v secondhandech, teď zrovna máme hezkou mikinu, ale teda velikosti mají dost malý, malá nosí 3-4 a je jí akorát. Budou jí dva roky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemae nekdo tu bundicku doma?
Je svetle modra, zimni s kapusou a kolem pasu kolem dokola jsou zviratka ze safari. Ted jsme 6-9m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite o nekom kdo TU nakupuje v Anglii a pak posila do ceska? Mela jsem jednu pani na FB ale ta ted s tim konci:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TU? Moje oblíbená značka oblečení z Anglie.. je to značka řetězce Sainsbury´s. Za mně můžu říct, kvalitní pěkné oblečení, ne tak vymazlené jako třeba NEXT (ten ale taky nemá vždy vše na 100% vyvedené
), ale zato fakt hubičku. Moc mně mrzí, že nemají e-shop, že by se dalo i nadálku objednat a nechat si to do ČR dovézt nebo poslat. Tady se dá koupit jen v second handech, pokud vím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alameda píše:
Nevite o nekom kdo TU nakupuje v Anglii a pak posila do ceska? Mela jsem jednu pani na FB ale ta ted s tim konci:( [/citace
na fb tu tu tu anglie je tu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit