Znamení střelec vs býk
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Znamení strelec vs býk
Ahoj všichni. Chci se Vás zeptat na Vaše muže.. Nechci tu tvrdit, že je celé partnerství o znameních a zajímalo mě, jestli to někteří z Vás doma nemají stejné už jen proto, že mě to poslední dobou s mužem trápí. Jsem střelkyně a partner bejk a to se vším všudy. Je tvrdohlavý, neústupný, seběvědomý ale hrozně uzavřený.. Umím s ním pracovat. Rozpovídat ho, uklidnit, diskutovat ale problém nástává když se naštveme. Zatím u nás neproběhly žádné velké hádky. Oba se vždycky stáhneme a necháme to chladnout než o tom mluvíme ale opravdu mě S*RE, že když se naprdnu já, on udělá uplně totéž. Když odejdu já, on odejde taky. Když přestanu mluvit já, on TAKY!! Lidi, mě to tak zlobí. Na jednu stranu super, že nemusíme křičet, nadruhou stranu mě tohle jednou zničí. Já když se hodně nazlobím, sem schopná zbalit věci a odejít bez „a“.. kdo mě bude utěšovat ať to nědělám? Máte nějaká střelkyně svýho bejčka? Jak to dělát?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem taky střelec, přítel býk, ale nesedí na něj žádná vlastnost, kterou popisujes, a pohadat se teda umíme pěkně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M1shelle No u nás je to podobný. Jenom já jsem býk a manžel střelec. Taky je schopnej se zbalit a odejít, když se naštve. Taky mně to vytáčí. Ale já ač jsem býk, tak se nějak neumím hádat. To můj bratr je taky býk a ten je šílenej cholerik. Ale létama se poněkud zklidnil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se nabízí napsat, že vy jako střelec, byste byla šťastnější se lvem a manžel zase s pannou. Ale přece nebudeme kvůli astrologii rozvracet rodiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarketaJ : Měla jsem partnera, který moje „výbuchy“ měl absolutně zmáklé. Ten mi útoky nevracel, všemu se zasmál, když sem se vykecala objal mě a odsouhlasil, já byla ve vteřině spokojená a nebyl problém. Tahle hlavička nee. Ta mi nic usnadňovat nebude a nechce. Tvrí mi že je uplně stejně v právu jak já a byjeme se tvrdejma palicema
Ale cholerik není. Právě že sám působí, že by se nejraději nehádal. Taky po sobě nekřičíme, jen taková ta výměna napětí. Ty jako ženská musíš být úžasná
Tchýně je bejk a je to ženská od rány. Tam nemám problém
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@darkgreen píše:Žádného lva sem v životě nepotkala. Alespoň o tom nevím. Žila jsem s rakem a nebyl problém. Chodila s panou a vim, že by to nedal. Každej člověk je osobnost nehledě na znamení ale, když já vím, jak na střelce, proč by někdo nevěděl, jak na bejka?
Tak se nabízí napsat, že vy jako střelec, byste byla šťastnější se lvem a manžel zase s pannou. Ale přece nebudeme kvůli astrologii rozvracet rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M1shelle No já nejsem úplně typickej Býk, protože jsem se narodila o 14 dní pozdějc než jsem měla. Měla jsem být Beran. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarketaJ
Ono je ale úplně jedno kdy jste se měla narodit, důležité by mělo být kdy jste se narodila fyzicky. V tu danou hodinu a minutu, kdy jste se narodila, bylo např. slunce v býku, měsíc v… atd. Slunce třeba v 9. domě v konjunkci na venuši. Apod.
A to by Vás podle astrologie mělo ovlivňovat. Někdo tomu věří, někdo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit