Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, dcera 16 let má takovéhle znaminko na zádech. Mne se moc nezdálo a tak jsme šli na kožní. Pan doktor se na to nepodíval ani takoví tím kukatkem, ale zase si říkám ze by špatne znaminko poznal. Co si o tom myslíte? Mám skočit ještě k něčemu? U nás je problém ze v našem městě tady těch lidi co to dělají moc není a v Brně je už dlouhá cekacka. Nebo jestli ji mám objednat přímo na vyriznuti na podzim.
Nechala bych to vyříznout, proč až na podzim. Řekla bych, že to chcete ven, protože to dráždí ramínko podprsenky. U nás to dělají normálně i na chirurgii.
Normální znamínko, tohle se opravdu blíž nezkoumá. Po doktorech kvůli tomu běhat nemusíš. Jestli jí tam vadí, nechte ho na chirurgii odstranit.
@vokishka píše:
Nechala bych to vyříznout, proč až na podzim. Řekla bych, že to chcete ven, protože to dráždí ramínko podprsenky. U nás to dělají normálně i na chirurgii.
Je zbytečný to dělat teď. Celý léto by s tím nemohla na sluníčko.
@Janli píše:
Normální znamínko, tohle se opravdu blíž nezkoumá. Po doktorech kvůli tomu běhat nemusíš. Jestli jí tam vadí, nechte ho na chirurgii odstranit.
tak třeba kožní se na znamínka dívala kukátkem, do 18 let. Pak už to nikoho nezajímá ![]()
@Janli píše:
Je zbytečný to dělat teď. Celý léto by s tím nemohla na sluníčko.
proč by nemohla na sluníčko, je to malé, tak na dva stehy, možná jeden
U nás prave ne, ze se to blbě hojí a ze už tedka bude teplo. Taky bych to dala ven hnedka ale nechce nám to nikdo udělat. Už jsme ji to chtěli dat ven před rokem a půl a to nám zase řekli ze roste ze ji bude táhnout jizva ze to necháme až do 18. Je to na palicu. A mužů se zeptat odkud jste nebo kdo to u vás děla? Kdyby to bylo poblíž zajeli bysme
Ji se prave zvětšilo před téma dvouma rokama tak jsme radši šli no a tedka je pořad stejne. Ona je taková cita pořad se zkoumá a má strach tak prave nevím co dělat.
@ClaCh píše:
Ji se prave zvětšilo před téma dvouma rokama tak jsme radši šli no a tedka je pořad stejne. Ona je taková cita pořad se zkoumá a má strach tak prave nevím co dělat.
tak počkej a vyřízněte to na podzim
@vokishka a mužů se zeptat odkud jste nebo spis kde ro u vás dělají? Klidně bysme zajeli kdyby to bylo pobliz ![]()
@ClaCh píše:
@vokishka a mužů se zeptat odkud jste nebo spis kde ro u vás dělají? Klidně bysme zajeli kdyby to bylo pobliz
odkud jsi ty?
@ClaCh píše:
@vokishka jsme ze Znojma
tak to je hodně daleko, tři hodiny cesty, to nemá cenu. Zkus obvolat chirurgie kolem, u nás jsou i ordinace mimo nemocnici.
U nás jsou v nemocnici úplně nahouby, přístup špatný a asi bych ji tam letos nedostala už jsme tam letos byli 4×, a když už někdo je u nás tak nema smlouvu s naši pojišťovnou a musíš si to zaplatit. Tak nevím jestli mám čekat a nebo si to radši zaplatit, i když přes 2000 se mi za to fakt dávat nechce no, ale je to zdraví
@ClaCh píše:
U nás jsou v nemocnici úplně nahouby, přístup špatný a asi bych ji tam letos nedostala už jsme tam letos byli 4×, a když už někdo je u nás tak nema smlouvu s naši pojišťovnou a musíš si to zaplatit. Tak nevím jestli mám čekat a nebo si to radši zaplatit, i když přes 2000 se mi za to fakt dávat nechce no, ale je to zdraví
a co kožní?