Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U samozivitelu je OCR az 16 dni ne? ![]()
Edit: ja samozrejme precetla ten dotaz spatne
Příspěvek upraven 17.04.22 v 17:08
@Melodie91 ona ale není samozivitelka ![]()
Na co by ti tvůj Dr psal neschopnost, když ti nic není?
@Petra Z to právě nevím, proto se ptám, je to pro mě jediná možnost ![]()
Příspěvek upraven 17.04.22 v 11:11
Jinak na OČR můžeš být klidně 14 dní, jen těch 9 bude placených.
Ale omluvenku do práce mít budeš.
Nebo týden ty a týden manžel
I kdyz se vystridaj, tak maj jen 9 dni, proste 9 dni na jednu dg
@Anonymní píše:
@Petra Z tak to jsem nevěděla, děkuji
Doporučuji na neštovice toto. Děti se po tom neškrábou, nesvědí to a krásně se to hojí! Nedrolí se to jako pudr, normání krém.
s dotazem nepomůžu..
Příspěvek upraven 17.04.22 v 11:45
@vokishka těžko říct, ale určitě si zavolám v úterý dr zajedu si pro paragraf a uvidíme jak nám to nakonec vyjde, těch par neplacených dní nějak preziju ![]()
@vokishka píše:
Těch devět dni nestaci? Poběží to az od utery, ne
Já si teda myslím, že 9 dní stačit nebude. Dcera měla první pupínek minulou neděli a pořád má spoooustu vodnatých pupínků a stroupku jen pár…
@Anonymní píše:
@vokishka těžko říct, ale určitě si zavolám v úterý dr zajedu si pro paragraf a uvidíme jak nám to nakonec vyjde, těch par neplacených dní nějak preziju
Na OCR muzes byt treba mesic. Jen placenych je9 dni. Jak uz bylo psano vyse. Zadne stridani s manzelem to nezmeni a tobe neschopenku nedaji, kdyz ti nic neni. Pokud nebudes lhat tedy.
@Anonymní píše:
I kdyz se vystridaj, tak maj jen 9 dni, proste 9 dni na jednu dg
Není to pravda.
Jako omluvenka platí OČR třeba měsíc.
Pouze **placených ** je jen prvních 9 dní.
Ahoj, synovi vyskákali přes Velikonoce neštovice a můj dotaz zní, jestli mi můj doktor v tomhle případě může vypsat neschopenku, i když nemocná nejsem ja ale syn? Jde o to, že budem muset byt cca 14 dní doma a tím ze nejsem samoživitelka mi to paragraf nepokryje. Dovolenou si na tom vyplácat bohužel taky nemůžu.
Předem děkuji za odpověď.