Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj syn 2 roky má už 7 den horečku jako klesá ale pak se vrátí ma zelenou rýmu i kašel u doktora jsme byli řekl že to je nějaká viróza až do konce týdne by to mělo přestat No ale mě to docela normální asi nepřijde má někdo zkušenost?
Šla bych znovu a nechala mu změřit CRP. Ale jelikož je zítra svátek tak už toho u pediatra asi moc neporesis.
@JancaS84 počkáme ještě do zitra když tak bych sním zašla na dětskou pohotovost.
@klíč568 antigen jsi doma zkoušela? Manžel horečky a hnusny kasel, hlavně v noci. Já ucpaný nos, zelené nevysmrkatelne huste soply a kasel jen trochu. Test takovy, ze se divím, ze zbylo barvivo na kontrolni proužek. Byt to tehotensky, tak mi snazilky závidí ![]()
Moč byla vyšetřena?
Jinak teda 7 dnů horečky jsou síla. Neměl vyrážku, zarudlé spojivky, prosáknutí dlaní či plosek nohou?
@klíč568 píše:
@JancaS84 počkáme ještě do zitra když tak bych sním zašla na dětskou pohotovost.
Jo to je nejlepší řešení…ach můj bože, pokud už to trvá týden, měla si dneska naklusat k pediatrovi.
@lleennttiillkkaa byla jsem tam včera naco půjdu dneska když mi řekne 100 krát to same
@klíč568 píše:
@lleennttiillkkaa byla jsem tam včera naco půjdu dneska když mi řekne 100 krát to same
Jak si prosím dopadla? Řeším to samé.
Posledni nemoc mych deti bylo taky horecka, snad 10 dnu, jedno bylo ok, proste melo 10 dnu pres 38 a zelenou rymu, druhy dite melo trochu nalez na pruduskach a chycene ucho, jeli jsme k doktoru a bolesti ucha, tez 10 dnu a mimino melo zanet stredniho ucha..ani nemel moc rymu, spis zadni, pritom jsme se od zacatku staveli na hlavu, strikali do nosu morskou vodu s Nasivinem, odsavali, dostal antibiotika, mel vysoke CRP a za dva dny pak byl v poradku. Nechte si zkontrolovat ousko.