Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím vás o pomoc - chtěla bych si nechat zařídit obývák od designéra, ale ne nikoho předraženého. Neznáte někdo HomeDesigner studio v Praze? Maj moc hezký stránky, ale nic o nich nevim a nedaří se mi to na netu zjistit. Jestli znáte, napište prosím, kolik stojí pomoc s obývákem a celkově jestli jste byly spokojený. Děkuju, Zuzka
Ahoj Zuzko, máme od nich navrhnutý obývák, kuchyň a ložnici a všechno super. Udělali nám krásnej byteček, poradili spoustu vychytávek a hlavně se totálně trefili do našeho stylu. Sama jsem nevěděla jak na to, byt je malej a tak jsem si furt lámala hlavu, co s tím a jak to barevně udělat…na zařizování nemám cit a sama bych si nikdy takhle neporadila. Do ničeho nás nenutili, fajn jednání a perfektně odvedená práce. Všechno bylo v rekordním čase - měli jsme na to 2 týdny a klaplo to. Peněz absolutně nelituju a jestli se někdy přestěhujem do většího bytu (doufám), určitě si to zas nechám navrhnout od nich. Jo a ten návrh za 1 pokoj přes 5000 Kč, ale zase nám dali kuchyň za super cenu (u Hanáka ta samá byla dražší o 15000 a čeklai bych 6 týdnů), takže jsme vlastně ve výsledku ušetřili. Dej vědět, jak to dopadlo. Janča