znáte někdo toto odrážedlo??

1390
20.11.09 15:05

znáte někdo toto odrážedlo??

Maminky prosím Vás o radu, znáte někdo toto odrážedlo??
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Chtěli bychom ho koupit Denisce k Vánocům.
Moc děkuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21933
20.11.09 15:20

No ja nevim,neni na nej jeste moc mala?Tyhle odrazedla si myslim,ze jsou pro trochu starsi deti,ktery pak za kratko prejdou na klasicky kolo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
20.11.09 15:29

Myslím, že není, jsou od dvou let a Deniska je hodně vysoká, má skoro metr(manžel má dva metry, tak má být po kom vysoká).Začne stejně jezdit ža na jaře, to bude mít dva a čtvrt!Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
20.11.09 15:32

Teď koukám, že zrovna u tohoto píšou od tří let, ale u jiných podobných píšou do dvou…
Tady mě samo zaujala ta cena… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.11.09 15:37

Synovec na enm jezdi a mel dva roky v cervencu ale bohuzel nevim jake maji ale pry je dobre to odrazedlo a navic se na nem na uci drzet rovnovahu nez bude slapat na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21933
20.11.09 15:46

Fakt holky uz takhle maly deticky,jo,to teda cumim..me prislo,ze deti,co vidam na podobnych odrazedlech jsou starsi..ale asi jde o to,aby nozky dosahly na zem,takze jestli je velka,je to ok..a je fakt,ze jezdit bude az na jare,to me nenapadlo :wink: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
20.11.09 16:08

Ono to letí,už to nejsou žádná miminka.
Chtěla jsem vědět jestli ho někdo má doma, jak je s ním spokojený, doufám, že někdo kdo ho má odpoví…
všem díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44331
20.11.09 16:14

Já osobně si myslím,že takové i jiné podobné odrážedlo je zbytečné utrácení peněz,lákadlo na lidi.

My jsme Adámkovi rovnou dali malé klasické dětské kolo bez postranních koleček-na radu známých,kteří mají podobnou zkušenost.Používal ho jako odrážedlo,šlapky nezavazely.Naopak z odrážení najednou začal šlapat.Teď už moc není počasí na kolo,tak jsme zůstali v té fázi,že se odráží,najednou dá nohy na šlapky a šlape,párkrát zašlápne a zase se odráží.Ale holčička známých se díky této metodě naučila bezpečně šlapat hned po třetích narozeninách.
I když teď kolo používáme příležitostně,věřím,že Adámek bude na jaře taky jezdit a šlapat.

Kolo jsme koupili v bazaru za 300Kč,odrážedlo stojí podstatně více,nevím,kolik toto,ale viděla jsem podobné nejlevnější kolem 1500Kč.No,každého věc,za co utratí své peníze a jak moc věří reklamám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
20.11.09 16:15

My máme tento typ odrážedla, jenom jinou značku. Obě děti (tedy ty dvě prostřední), se na něm jakž takž naučily až okolo dvou a půl let. Ono to není zas tak snadné, dítě na něm už musí držet rovnováhu, s malým plastovým odrážedlem, co má vzadu dvě kolečka, se to vůbec nedá srovnat.
Takže za sebe doporučuju koupit spíš později, navíc pokud by malá nemohla jezdit doma po bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
20.11.09 16:30
petra.k píše:
Maminky prosím Vás o radu, znáte někdo toto odrážedlo??
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Chtěli bychom ho koupit Denisce k Vánocům.
Moc děkuji Petra

Já bych se bála. V inzerátu píší, že nastavitelná výška sedadla je 45 - 50 cm. U jiných koloodrážedel je to od 35 cm, což je teda sakra rozdíl.

Ondrovi budou dva v prosinci, koloodrážedlo dostane k vánocům, jak je vysoké, nevím, ale v obchodě jsme ho zkoušeli a na zem dosáhne. Asi by bylo lepší do nějakého obchodu s koly zajít, abys vyzkoušela, jak na zem dosáhne (nemusí to být zrovna toto, ale klidně nějaké srovnatelné) a koupila ho až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
20.11.09 16:36
Jana206 píše:
Já osobně si myslím,že takové i jiné podobné odrážedlo je zbytečné utrácení peněz,lákadlo na lidi.

Dle naší zkušenosti je to přesně naopak :wink: . Když opominu, jak moc se u nás využije, má oproti nejmenšímu dětskému kolečku třeba výhodu mnohem nižší váhy (jasně, možná jsou i lehká kola, my měli štěstí na poměrně těžké kolo). Při jízdě je to třeba jedno, ale když ho mám někam poponést, dost mě ta nízká váha těší :-) . Nebo když si ho dítě samo nese ze schodů…
I když to naše stálo právě patnáctset, nelituju ani koruny - děti se na něm fakt vyřádí, ještě si někdy zablbne i ten nejstarší. Perfektně se na něm učí rovnováha (na to je také bezvadná koloběžka). Já naopak lituju nákupu toho nejmenšího dětského kola, které je u nás tak nějak nevyužité. Kdybych tenkrát věděla co vím teď, dvanáctku bych nekupovala, rovnou až šestnáctku.
Odrážedlo máme už nějakých tři a půl roku, jestli dobře počítám, a ještě dlouho mít budeme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.11.09 16:37

Viděla jsem na tom chlapečka a náramě si to užíval, ale byl podle mě starší ( kolem 3 let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.11.09 17:44

http://www.firstbike.cz/modely/
tady jsou sice drazsi lec zaujalo me i to ze se da vyuzit v zime :lol: .Mimochodem ta reklama na to je uplne dole :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44331
20.11.09 18:09
Pimpa píše:
Jana206 píše:
Dle naší zkušenosti je to přesně naopak :wink: . Když opominu, jak moc se u nás využije, má oproti nejmenšímu dětskému kolečku třeba výhodu mnohem nižší váhy (jasně, možná jsou i lehká kola, my měli štěstí na poměrně těžké kolo). Při jízdě je to třeba jedno, ale když ho mám někam poponést, dost mě ta nízká váha těší :-) . Nebo když si ho dítě samo nese ze schodů…
I když to naše stálo právě patnáctset, nelituju ani koruny - děti se na něm fakt vyřádí, ještě si někdy zablbne i ten nejstarší. Perfektně se na něm učí rovnováha (na to je také bezvadná koloběžka). Já naopak lituju nákupu toho nejmenšího dětského kola, které je u nás tak nějak nevyužité. Kdybych tenkrát věděla co vím teď, dvanáctku bych nekupovala, rovnou až šestnáctku.
Odrážedlo máme už nějakých tři a půl roku, jestli dobře počítám, a ještě dlouho mít budeme :wink: .
Pimpa píše:
Jana206 píše:
Odrážedlo máme už nějakých tři a půl roku, jestli dobře počítám, a ještě dlouho mít budeme :wink: .

Zkušenost oproti zkušenosti.Já jsem svůj příspěvek nemyslela jako útok na někoho.Opravdu každého věc.

Jen pro zajímavost,kolik je let Tvým dětem? Umí šlapat na kole?Já na těchto odrážedlech vidívám i pětileté,šestileté děti,které by už dávno měli umět jezdit.Na odrážedle se to přirozeně nenaučí,chybí mu šlapky.Ale fakt každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
20.11.09 18:11

Tohle vypadá možná na Hudoru, kterou máme, ale je fakt hodně veliká. Lucka na ní jezdila až ve třech letech a to byla dost velká. Já bych koupila něco menšího, jako je Firstbike nebo Azub.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ