znáte někdo toto odrážedlo??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
znáte někdo toto odrážedlo??
Maminky prosím Vás o radu, znáte někdo toto odrážedlo??
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Chtěli bychom ho koupit Denisce k Vánocům.
Moc děkuji Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No ja nevim,neni na nej jeste moc mala?Tyhle odrazedla si myslim,ze jsou pro trochu starsi deti,ktery pak za kratko prejdou na klasicky kolo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že není, jsou od dvou let a Deniska je hodně vysoká, má skoro metr(manžel má dva metry, tak má být po kom vysoká).Začne stejně jezdit ža na jaře, to bude mít dva a čtvrt!Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď koukám, že zrovna u tohoto píšou od tří let, ale u jiných podobných píšou do dvou…
Tady mě samo zaujala ta cena… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovec na enm jezdi a mel dva roky v cervencu ale bohuzel nevim jake maji ale pry je dobre to odrazedlo a navic se na nem na uci drzet rovnovahu nez bude slapat na kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt holky uz takhle maly deticky,jo,to teda cumim..me prislo,ze deti,co vidam na podobnych odrazedlech jsou starsi..ale asi jde o to,aby nozky dosahly na zem,takze jestli je velka,je to ok..a je fakt,ze jezdit bude az na jare,to me nenapadlo
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to letí,už to nejsou žádná miminka.
Chtěla jsem vědět jestli ho někdo má doma, jak je s ním spokojený, doufám, že někdo kdo ho má odpoví…
všem díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně si myslím,že takové i jiné podobné odrážedlo je zbytečné utrácení peněz,lákadlo na lidi.
My jsme Adámkovi rovnou dali malé klasické dětské kolo bez postranních koleček-na radu známých,kteří mají podobnou zkušenost.Používal ho jako odrážedlo,šlapky nezavazely.Naopak z odrážení najednou začal šlapat.Teď už moc není počasí na kolo,tak jsme zůstali v té fázi,že se odráží,najednou dá nohy na šlapky a šlape,párkrát zašlápne a zase se odráží.Ale holčička známých se díky této metodě naučila bezpečně šlapat hned po třetích narozeninách.
I když teď kolo používáme příležitostně,věřím,že Adámek bude na jaře taky jezdit a šlapat.
Kolo jsme koupili v bazaru za 300Kč,odrážedlo stojí podstatně více,nevím,kolik toto,ale viděla jsem podobné nejlevnější kolem 1500Kč.No,každého věc,za co utratí své peníze a jak moc věří reklamám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tento typ odrážedla, jenom jinou značku. Obě děti (tedy ty dvě prostřední), se na něm jakž takž naučily až okolo dvou a půl let. Ono to není zas tak snadné, dítě na něm už musí držet rovnováhu, s malým plastovým odrážedlem, co má vzadu dvě kolečka, se to vůbec nedá srovnat.
Takže za sebe doporučuju koupit spíš později, navíc pokud by malá nemohla jezdit doma po bytě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra.k píše:
Maminky prosím Vás o radu, znáte někdo toto odrážedlo??
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Chtěli bychom ho koupit Denisce k Vánocům.
Moc děkuji Petra
Já bych se bála. V inzerátu píší, že nastavitelná výška sedadla je 45 - 50 cm. U jiných koloodrážedel je to od 35 cm, což je teda sakra rozdíl.
Ondrovi budou dva v prosinci, koloodrážedlo dostane k vánocům, jak je vysoké, nevím, ale v obchodě jsme ho zkoušeli a na zem dosáhne. Asi by bylo lepší do nějakého obchodu s koly zajít, abys vyzkoušela, jak na zem dosáhne (nemusí to být zrovna toto, ale klidně nějaké srovnatelné) a koupila ho až pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana206 píše:
Já osobně si myslím,že takové i jiné podobné odrážedlo je zbytečné utrácení peněz,lákadlo na lidi.
Dle naší zkušenosti je to přesně naopak
. Když opominu, jak moc se u nás využije, má oproti nejmenšímu dětskému kolečku třeba výhodu mnohem nižší váhy (jasně, možná jsou i lehká kola, my měli štěstí na poměrně těžké kolo). Při jízdě je to třeba jedno, ale když ho mám někam poponést, dost mě ta nízká váha těší
. Nebo když si ho dítě samo nese ze schodů…
I když to naše stálo právě patnáctset, nelituju ani koruny - děti se na něm fakt vyřádí, ještě si někdy zablbne i ten nejstarší. Perfektně se na něm učí rovnováha (na to je také bezvadná koloběžka). Já naopak lituju nákupu toho nejmenšího dětského kola, které je u nás tak nějak nevyužité. Kdybych tenkrát věděla co vím teď, dvanáctku bych nekupovala, rovnou až šestnáctku.
Odrážedlo máme už nějakých tři a půl roku, jestli dobře počítám, a ještě dlouho mít budeme
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem na tom chlapečka a náramě si to užíval, ale byl podle mě starší ( kolem 3 let).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.firstbike.cz/modely/
tady jsou sice drazsi lec zaujalo me i to ze se da vyuzit v zime
.Mimochodem ta reklama na to je uplne dole
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pimpa píše:Jana206 píše:Dle naší zkušenosti je to přesně naopak
Já osobně si myslím,že takové i jiné podobné odrážedlo je zbytečné utrácení peněz,lákadlo na lidi.. Když opominu, jak moc se u nás využije, má oproti nejmenšímu dětskému kolečku třeba výhodu mnohem nižší váhy (jasně, možná jsou i lehká kola, my měli štěstí na poměrně těžké kolo). Při jízdě je to třeba jedno, ale když ho mám někam poponést, dost mě ta nízká váha těší
I když to naše stálo právě patnáctset, nelituju ani koruny - děti se na něm fakt vyřádí, ještě si někdy zablbne i ten nejstarší. Perfektně se na něm učí rovnováha (na to je také bezvadná koloběžka). Já naopak lituju nákupu toho nejmenšího dětského kola, které je u nás tak nějak nevyužité. Kdybych tenkrát věděla co vím teď, dvanáctku bych nekupovala, rovnou až šestnáctku.
Odrážedlo máme už nějakých tři a půl roku, jestli dobře počítám, a ještě dlouho mít budeme.
Pimpa píše:Jana206 píše:Dle naší zkušenosti je to přesně naopak
Já osobně si myslím,že takové i jiné podobné odrážedlo je zbytečné utrácení peněz,lákadlo na lidi.. Když opominu, jak moc se u nás využije, má oproti nejmenšímu dětskému kolečku třeba výhodu mnohem nižší váhy (jasně, možná jsou i lehká kola, my měli štěstí na poměrně těžké kolo). Při jízdě je to třeba jedno, ale když ho mám někam poponést, dost mě ta nízká váha těší
Odrážedlo máme už nějakých tři a půl roku, jestli dobře počítám, a ještě dlouho mít budeme.
Zkušenost oproti zkušenosti.Já jsem svůj příspěvek nemyslela jako útok na někoho.Opravdu každého věc.
Jen pro zajímavost,kolik je let Tvým dětem? Umí šlapat na kole?Já na těchto odrážedlech vidívám i pětileté,šestileté děti,které by už dávno měli umět jezdit.Na odrážedle se to přirozeně nenaučí,chybí mu šlapky.Ale fakt každého věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle vypadá možná na Hudoru, kterou máme, ale je fakt hodně veliká. Lucka na ní jezdila až ve třech letech a to byla dost velká. Já bych koupila něco menšího, jako je Firstbike nebo Azub.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit