Znáte tento obchod - babymallonline.com?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
12.8.11 21:44

znáte tento obchod?

Ahoj holky, potřebuju vědět jestli ste některá od sud objednávala. Oblečky jsou tu dost levné ale mám problém s poštovným. Jazyk moc neumim abych si přeložila podmínky - jsou tak 3 druhy poštovného nevím který vybrat. Nejspíš ten nejdražší,ale to už pak poštovné vyjde na cca 700,– říkam to dobře??

https://www.babymallonline.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mmonica
12.8.11 21:55

All orders that ship within the Continental US are charged a flat shipping rate: $1.99 for orders below $25; $3.99 for orders below $50; $6.99 for orders below $100; $9.99 for orders over $100.
vsechny objednavky na uzemi Spojenych statu jsou uctovany 1.99 dolaru za zbozi pod 25 dolaru
3.99 dolaru za zbozi pod 50 dolaru a 6.99 dolatru za zbozi pod 100 dolaru
pres 100 dolaru je to 9.99 dolaru
nikde nevidim jestli posilaji i mimo Ameriku

• Citovat
  • Upravit
81
12.8.11 21:58

No, podle mě tam jsou 4 varianty poštovného dle celkové ceny nákupu. ALE ty platí pouze pro zákazníky z Ameriky. Pro mezinárodní obchod se určuje cena dopravy individuálně. S tím že tě nejprve kontaktují, zda to za tu cenu chceš opravdu nechat poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.8.11 22:00

Tak já jsem si jakoby založila ten účet a tam mám na vyběr buď nějaka doprava kolem 2 USD, pak fedexem kolem 16 USD a pak zase fedexem kolem 35 . A normálně jsem si tam zadala ČR žádnej problém by to neměl být. Až na to vysoký poštovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.8.11 22:03

už jsem to našla znova:
Standard
Order ships via best method. Usually arrives within 5-7 business days. $1.99

Second Day
Requires FedEx deliverable US Street Address $12.95

FedEx International
Requires FedEx deliverable street address
Guarantees delivery. $29.95

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.8.11 22:04

a pod tím je ještě:

International shipping may be subject to additional taxes, duties or other customs fees – due at the point of delivery. Baby Mall Online reserves the right to cancel & refund any international order due to international export regulations, credit card verification, invalid or incomplete shipping information, etc.

**APO/FPO deliveries are NOT International and should select Priority shipping.

NOTE: All orders are subject to up to 2 business days of processing and packing time before shipping. All delivery estimates are calculated from the time your order ships, not from the time the order is placed.

If billing and shipping address are different we recommend that you add the shipping address with your credit card company for your security. To protect our customers we reserve the right to cancel high-value orders with an unverifiable shipping address

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
5.9.11 12:02

Ahoj, to poštovný by tak zhruba odpovídalo. Nedávno jsem si z Ameriky objednávala boty ( pro sebe) a poštovné mě vyšlo na nějakých 500,–. Boty se mi i tak stále vyplatily, protože tady jsou an všech věcech nechutné přirážky ;-) nicméně zrovna oblečení na mimča si nemyslím, že by se vyplatilo objednávat ze zahraničí ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat