Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mrkni na cgm metodu, najdeš videa atd.. mi to strašně moc pomohlo
vlasy potřebují hlavně výživu
Cgm je zázrak. Bez kondicionéru nejde fungovat ani se sebelepším šamponem, to je základ.
Určitě Cgm, ale bacha na to, že i v rámci cgm nemusí vyhovovat každý produkt
@ivašot. píše:
Určitě Cgm, ale bacha na to, že i v rámci cgm nemusí vyhovovat každý produkt
Přesně.. chce to hledat a zkoušet
@martina.se
Koukala jsem, ale bohužel si produkty za 400 a více nemohu dovolit, jsem student 😩 ale koukala jsem že tam mají i nějaký tipy
@Nikol023 však nemusíš drahé. Food od garnieru máš na půl roku a stojí 200.. to není o ceně. Ale o tom, aby v tom nebyla chemie. Těch produktů jsou stovky
@Nikol023 nemusíš mít drahé produkty, já používám obyč drogerii. Nejlepší je z dm, mám jejich dětský šampon a Balea kondicionér
pak ještě občas používám tu Balea růžové tužidlo. Nicméně to vyjde tak na stovku měsíčně ![]()
Bez kondicionéru to nebude nikdy ono. To se radši rovnou ostříhej, jestli nechceš používat kondicioner ![]()
@martina.se No slyšela jsem že tyhle značky jsou právě ta chemie 😩
Ahooj 😁
Chtěla bych se zeptat, páč jsem už docela zoufalá. Mám kudrnaté vlasy, který jsou docela náročné, nemohu najít vhodný šampón, zkusila jsem jich dost a vždy je při umytí mám takové tvrdé a bez kondicionéru je to pak hrozný, také se mi furt zacuchávají konečky nebo mi kudrdliny nedrží tvar do toho suchost a lámavost. Vím že máme každá jinou strukturu vlasů a že mi to nemusí zrovna pomoct 😩 ale nějaký tip by se mi i tak hodil. Vlasy už jsem dlouho nebarvila, nedrhnu je ani ručníkem, zkusila jsem toho dost a jsem na bodu mrazu
Příspěvek upraven 15.11.22 v 20:04