Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Byli jste někdo?
Přemýšlela jsem, jestli koupit lístky a rezervovat ubytování. Jen dva páry, bez dětí, na víkend. Stojí to za to?
Je to moc velký masakr a hodně lidí?
Já znám z Hradiště a tam chodím na ty večerní programy, kdy všude hrají cimbálky a pije se víno. Ty denní ceremonie s průvody v krojích moc nemusím.
Jak to vypadá ve Znojmě, prosím?
Byli jsme před 2 rokama a nám se to tedy moc líbilo. Lidí bylo hodně. Ubytování jsme neměli přímo ve Znojmě, ale jezdila tam autobusová linka. Letos jsme chtěli jet zas, ale nejmladší se zatim netváří, že by měl strávit víkend u babičky, tak to asi ještě o rok odložíme
.
Bydlím ve Znojmě a upřímně už to není, co to bývalo. Když jsem byla malá, tak si pamatuju na umělecké kováře, ruční výrobky z kůže, z ocele, kejklíře, středověké vystoupeni,… Teď je to jen o vystoupení na stage a stáncích s jídlem a burčákem. ![]()
Hodně lidí místo Znojma jezdí do Mikulova, ale tam jsem nikdy nebyla, takže nemůžu soudit.
Znojmo je krásné město i okolí, ale doporučuji mimo Vinobraní a domluvit se s někým v místních soukromých sklípcích. ![]()
Jinak vypadá to jako slavnosti
všude stánky s vínem, sýrem, skleničkama atd. Večer kapela, přes den cimbálovka. Jinak nás mile překvapily ceny, nic extra předraženého.
@Anonymní píše: Více
Jelikoz jsem rodacka, taky uz to pro me neni nic wow. Spoustu let jsem tam nebyla a asi ani nebudu. Naposledy snad nekdy v puberte.
@Anonymní píše: Více
A doporučily byste nějaké hezké ubytování poblíž Znojma? Klidně i něco lepšího, s wellness a tak.
Ve Znojmě jsem jednou byla a líbilo se mi moc. Tak to možná zopákneme ale mimo ty slavnosti, no.
@Lekninka91
@bigl píše: Více
Pokud vám nevadí, ze to nebude přímo ve městě, ale trochu dál, tak doporučuji hotel Savannah. Hodně lidí si to tam chválí. Jinak jsou tady ubytování na každém rohu, ale recenze na ně nemám a nemůžu tedy doporučit. ![]()