Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli myslíte, že je lepší dávát dárek vedoucí za diplomku hned po o obhajobě, nebo je lepší až třeba odpoledne, kdy bude větší klid? Je nás tam napsaných opravdu hodně a máme mít nějaké subkomise, což taky nevím, jak si představit, takže bude v místnosti více lidí.
Díky za zkušenosti
V den obhajoby nebyla na půdě školy moje vedoucí práce. Takže jsem ji dárek nechala na studijním, ať ji ho předají. A nesla jsem ho tam odpoledne, po všem. Ale to bylo tím, že před jsem seděla přikovaná na chodbě na židli. Bylo mi zle a maximálně jsem furt běhala na WC. Jsem hrozný stresař. Takže jsem dřív neměla vůbec náladu, abych někam cosi nesla.
U nas se dava hned po obhajobe. Vedouci max sedi na vice obhajobach, pripadne i v komisi. Ale po kazdem studentovi je chvili pauza, osobne vybehnu poprat svemu studentovi, ktery prave slozil szz, on mi pak na oplatku vetsinou neco prinese, ma to schovne v mistnosti pro cekajici studenty na patre…
Já dárky dostávala buď hned po statnicich anebo mě studenti sami oslovili e-mailem s dotazem, kdy budu ve škole, že se chtějí zastavit - měli jsme tak možnost chvili pokecat, přece jenom po statnicich jsou všichni myšlenkami jinde a je to občas hektické.
Asi ziju na jine planete, ale vedu prace pres 20 let a nikdy jsem zadny darek nedostala a soude dle dekovnych mejlu to nedelam vubec spatne
Pripadala bych si asi dost divne, je to moje prace. Nevim, zda tam vedouci odpoledne jeste bude? My tedy odchazime po starnicich domu.
Normálně ve mně teďka hrklo, protože já jsem svému vedoucímu žádný dárek nedala. Ani jsem ho vlastně už potom neviděla, u státnic nebyl. A nevím, že by někdo ze spolužáků něco dával, to bych se určitě dozvěděla
Příspěvek upraven 19.05.25 v 11:25
Moje vedoucí sice na obhajobě byla, ale nesla jsem ji dárek ještě před státnicemi, když jsem šla do školy odevzdat vytisknutou práci.
Za mě lepší před nebo až pak. U nás byl ten státnicový den úplně hektický ![]()
Dávala jsem dárek po státnicích, až pár dnů po nich - svou vedoucí jsem u státnic vůbec neměla - domluvila jsem se předem emailem, kdy ji zastihnu.
Ahoj, já kupovala velké balení kávy z mandlárny a dávala jsem hned po obhajobě. Dokud nebyl takový chaos.
![]()