Dárek pro vedoucí diplomky

85
18.5.25 20:36

Dárek pro vedoucí diplomky

Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli myslíte, že je lepší dávát dárek vedoucí za diplomku hned po o obhajobě, nebo je lepší až třeba odpoledne, kdy bude větší klid? Je nás tam napsaných opravdu hodně a máme mít nějaké subkomise, což taky nevím, jak si představit, takže bude v místnosti více lidí.
Díky za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8955
18.5.25 20:44

V den obhajoby nebyla na půdě školy moje vedoucí práce. Takže jsem ji dárek nechala na studijním, ať ji ho předají. A nesla jsem ho tam odpoledne, po všem. Ale to bylo tím, že před jsem seděla přikovaná na chodbě na židli. Bylo mi zle a maximálně jsem furt běhala na WC. Jsem hrozný stresař. Takže jsem dřív neměla vůbec náladu, abych někam cosi nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2829
18.5.25 21:23

U nas se dava hned po obhajobe. Vedouci max sedi na vice obhajobach, pripadne i v komisi. Ale po kazdem studentovi je chvili pauza, osobne vybehnu poprat svemu studentovi, ktery prave slozil szz, on mi pak na oplatku vetsinou neco prinese, ma to schovne v mistnosti pro cekajici studenty na patre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 06:10

Já dárky dostávala buď hned po statnicich anebo mě studenti sami oslovili e-mailem s dotazem, kdy budu ve škole, že se chtějí zastavit - měli jsme tak možnost chvili pokecat, přece jenom po statnicich jsou všichni myšlenkami jinde a je to občas hektické.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.25 06:52

Asi ziju na jine planete, ale vedu prace pres 20 let a nikdy jsem zadny darek nedostala a soude dle dekovnych mejlu to nedelam vubec spatne :D Pripadala bych si asi dost divne, je to moje prace. Nevim, zda tam vedouci odpoledne jeste bude? My tedy odchazime po starnicich domu.

• Citovat
  • Upravit
14936
19.5.25 08:42

Normálně ve mně teďka hrklo, protože já jsem svému vedoucímu žádný dárek nedala. Ani jsem ho vlastně už potom neviděla, u státnic nebyl. A nevím, že by někdo ze spolužáků něco dával, to bych se určitě dozvěděla

Příspěvek upraven 19.05.25 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.5.25 11:24

Moje vedoucí sice na obhajobě byla, ale nesla jsem ji dárek ještě před státnicemi, když jsem šla do školy odevzdat vytisknutou práci.

Za mě lepší před nebo až pak. U nás byl ten státnicový den úplně hektický :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.5.25 17:18

Dávala jsem dárek po státnicích, až pár dnů po nich - svou vedoucí jsem u státnic vůbec neměla - domluvila jsem se předem emailem, kdy ji zastihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.5.25 17:10

Ahoj, já kupovala velké balení kávy z mandlárny a dávala jsem hned po obhajobě. Dokud nebyl takový chaos. :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný