Dárek - káva

27.4.25 22:24

dárek káva

Ahoj, máte někdo tip na nějakou kvalitní kávu jako dárek? Ne prosím nějakou, co se dá koupit v supermarketech. Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8931
27.4.25 22:33

Najdi si prostě pražírnu. A vyber si v jejich nabídce.
Sama kávu nepiju, ale kupuji v pražírně rodině a vařím ji ostatním ráda, že hezky voní. Mi se líbí na našem kávovaru ten zvuk, když si mele zrnka :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.4.25 22:35

Bud prazirna jak pise @Kelsey1, anebo ja kupuji ještě v Oxalis, mají tam výběr a dají se koupit bud zrnka, anebo ti to namelou na Turka, nebo i na rozpustnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.4.25 22:36

Doporučuji kafujeme.cz - kávy mají vynikající snad všechny a jsou schopní poradit, jaká by mohla chutnat nejvíc. Je to malá pražírna, ale kvalitou předčí leckterou větší. Za mě asi zatím nejlepší, kterou jsem kdy pila 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41935
27.4.25 23:59

Obecně bych se koukala po pražírnách. Bylo by ale vhodné vědět, co od kávy obdarovaný očekává. Jestli raději svěží kávu s ovocnými podtóny, plnější chuť třeba s podtóny oříšků či čokolády,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
28.4.25 06:03

Jestli máš poblíž nějakou klasickou/speciální kavárnu, tak je možné, že kafe j prodávají. My jsme takhle kupovali do práce Nordbeans. Mají své i partnerské kavárny, tak třeba něco budeš mít cestou, at nemusis resit dopravu. Jako darek je to hezky
 https://www.nordbeans.cz/provozovny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
29.4.25 22:19

Ahoj, já za sebe jakožto milovníka kvalitní kávy můžu doporučit kávu gorila, má fakt hezké poselství - přispívá na záchranu horských goril, které jsou i na balení kávy a zároveň je fakt kvalitní, dobře chutná, já mám ráda jejich 100% arabicu, ta je výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.25 23:46

@Elisabeth.648 Díky za tip, tuhle neznám, nevypadá vůbec špatně. Mají víc příchutí, která je tvoje nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.5.25 17:12

@radkakocorkouva1 Ahoj jojo, mají víc příchutí, já mám nejradši Rafiki. Mají u každé kávy i popis, jaké je tam aroma, síla, tak ti to třeba pomůže vybrat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný