Kdy na úřad ohledně svatby

Anonymní
3.4.25 15:38

Kdy na úřad ohledně svatby

Kdy na úřad ohledně svatby?
Chceme se vzít hned, bez všech těch blbostí..zajít na úřad, podepsat papíry a jít si užít život.
Kdy nejdřív se dá udělat svatba?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.4.25 15:50

Kdy maji terminy. My chteli jen na urade, mysleli jsme si, ze o svatby na urade neni moc zajem, tak terminy budou. A na mateice mi rekli od brezna do rijna 3 moznosti 8o A zaroven, at si rychle nektery z nich zabukujem, jinak smula. Mozna je to tak i proto, ze na urade je to zadarmo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.25 15:52
@Anonymní píše: Více

Aha, já právě četla ze to stoji 1000.
Takze šance ze by nás nekdo nekde oddal proste hned neexistuje?

• Citovat
  • Upravit
33860
3.4.25 15:53

Zajít tam a domluvit nejbližší termín, jak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 15:55

tak musi vas oddat nekdo, kdo ma opravneni vas oddat, ten musi mit cas

• Citovat
  • Upravit
2811
3.4.25 15:58

Když tvoje matrika čas nemá, lze obejít i matriky v okolí. Není potřeba se vázat jen na místo bydliště, zdarma by to mělo být v celé republice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 16:02
@Yasmen píše: Více

No my to mame jeste trochu komplikovane okolnosti, ze zaroven menim i krestni jmeno, chci to vyresit najednou kvuli dokladum a krestni resi myslim jen matrika v miste bydliste. Ale z tech tri terminu jsme vzali prvni a bylo :D

• Citovat
  • Upravit
27716
3.4.25 16:10

Jestli chcete hned tak najdi malou vesnici, dojdi za starostou at vás oddá na místě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.4.25 16:35
@Yasmen píše: Více

Není to zdarma. Pokud nechceš svatbu na své matrice, tak se to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.4.25 16:36
@ka2ka píše: Více

Ale ten k tomu taky potřebuje matrikářku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5106
3.4.25 16:59
@Janli píše: Více

Ano, dokonce i na „vlastní“ matrice se platí, není-li svatba v určený den pro svatby (každá matrika musí mít alespoň jeden den v týdnu vyhrazený pro svatby - samozřejmě v úředních hodinách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
3.4.25 17:04
@Janli píše: Více

Vážně? Co jsem koukala na matriky, tak mají úřední hodiny na úředním místě (typicky na radnici) pro čechy zdarma, a pak ceny za „výjezd“ oddavajiciho třeba na statek/louku, pak ceny pro cizince a ceny vystavení potvrzení pro faráře. Viz ceník Prahy 1 na Staroměstské radnici. O bydlišti snoubenců nikde ani slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.4.25 17:08

Plati se na vsech matrikach, pokud to neni ve stanoveny den, cas a na stanovenem miste..U nas maji patek 11-14 a stanovenou obradni mistnost, takze kdyz to chce nekdo v sobotuv obradni mistnosti, tak plati 3 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.4.25 20:15

Já si tam volala, řekli mi nejbližší termíny, jeden jsem vybrala a ještě jsme tam jeli skrz papíry.
Poplatek se platí okolo 1000,– si myslim všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
4.4.25 10:37

@Brbra od noveho roku je vsude 3000,– pokud to neni v ty stanovene dny, casy a misto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný