Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podobné květované mám na poslední školní den. Na předávání vysvědčení. Nevím, jestli bych v nich šla na svatbu. Růžové jsou fajn. Akorát. Jak tam visí. Tak vypadají, že jsou strašně široké. Ale na těle budou vypadat líp, když tam bude pásek.
Hodí se oboje. Květované kinprijdou hezčí, takové svěží. Do kostela si určitě ale vem něco přes ně. Nějaký kardigan, šál, šatek.. Bude tam kosa
Libi se mi oboje, vhodne jsou take oboje, na jarni/letní svatbu.
Zalezi taky, jakou máš postavu a jake obvykle nosis oblečení. Ty kvetovane mi přijdou hezčí, ty jednobarevne jsou decentnější a muzes se víc vyřádit v doplňcích.
Na svatbu v kostele bych volila ty jednobarevné, ty květované jsou také krásné, líbí se mi víc, ale ty jsou spíš na svatbu na louce
Mě se ty kytkaté taky líbí (možná je objednám dceři k narozeninám, mají ještě bílé s fialovými květy), ale přijdou mi jako na běžné nošení.
Já bych ty květované nebrala, přecejen je podklad bílý. Na kostel spíš ty jednobarevné. Pokud chceš ty květované, poradila bych se s nevěstou. Za mě se hodí leda na svatbu na louce a stejně po poradě, protože ta bílá nebo krémová nebo co to je za barvu…
Ahoj holky,
V květnu jdu jako svatební host.
Hodí se tyto šaty? Svatba je v kostele.
Více se mi líbí ty kvetované.