Vhodné šaty na svatbu do kostela?

Anonymní
7.5.25 23:39

Vhodné šaty na svatbu do kostela?

Ahojky,
potřebuji poradit jestli se tyto šaty hodí na svatbu do kostela… líbí se mi více ty kratší.
Nejsou ale moc krátké? Měla bych je nad kolena a k nim růžový blejzr.
Ještě se mi líbí ty dlouhé, ale jestli zase nejsou moc světlé, abych nenaštvala nevěstu..,,Prosím poraďte. Oni nejsou věřící, jen chtějí mít svatbu v kostele :nevim: Šaty musí být růžové… Dcera 4r bude mít taky růžové květinové,
Díky moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11895
8.5.25 00:14

Správně bys neměla. mit v kostele odhalena kolena ani ramena a ne moc velké vysteihy…takze ty první jsou krátke, druhé za předpokladu toho sačka přes ně jsou za mě ok…jsou sice světlejší ale nejsou nijak extra slavnostní a na letní svatbu fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.25 00:24

Podle mě jsou v pohodě oboje.Jako když si představim, co sem vše viděla na svatbách za modely. A v kostele jsem viděla nevěstu, která měla rozparek až k rozkroku a výstřih až k pupku, špagetová ramínka, odhalená ramena. Na jedné svatbě byla svatebčanka v bílých šatech. Tak proč ne toto? Je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
8.5.25 00:51

A podle mě, jsou z tvého výběru určitě nejvhodnější ty druhé delší šaty, v kombinaci se sakem.
Vypadá to elegantně a slušivě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.5.25 02:15

Ty krátké šaty klidně do kostela mít můžeš. Nejsou nijak vulgární…jsou decentní. My jsme věřící rodina a když se vdavala ségra v kostele tak jsem měla přibližně stejnou délku šatů navíc s krátkým. rukavem (v kostele bolerko přes ruce)a opravdu nikdo z rodiny se nepozastaval a to jsem byla za svedka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
8.5.25 06:22

Ty první jsou moc pěkné a decentní. Na nějaký kostelní dress code, jak tu někdo píše, bych se vyprdla. Jestli jsou trochu nad kolena nikdo řešit nebude.

• Citovat
  • Upravit
15503
8.5.25 06:55

Me se libi ty prvni, ze jsou nad kolena nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
8.5.25 07:08

Ty druhé vypadají jak noční košile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
8.5.25 07:09

Svatba v růžové barvě je taková infantilní, vidím chlapa v růžovém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.25 07:42

Líbí se mi moc, ale koukám, že ten spodek je průsvitný, což je vlastně dělá ještě kratší - to už do kostela asi ne. Kdyby neprosvítaly, vzala bych si je.

Ještě mě napadá, dát si naživo pozor na odstín toho blejzru, aby to nebyla kapku jiná růžová a dohromady se to nebilo. Na fotce mi přijde kapku víc dooranžova než ty šaty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.25 09:37

Ke čtyřletému dítěti bych raději zvolila délku ke kolenům, teda pokud nemáš hodnou holčičku, která bude někde v klidu sedět nebo si hrát. Ale já bych za svojí čtyřletou pořád musela někde běhat, někde si k ní dřepat a pak ji zase zvedat, takže dlouhé by nebyly moc praktické a v krátkých bych měla strach, abych neukázala víc, než chci :andel:

• Citovat
  • Upravit
2001
9.5.25 16:56

Když to musí být z těchto dvou variant, tak ty první. Pokud jste nižší než modelka, nejspíš vám budou stejně až ke kolenům a ne nad ně. Ale i kdyby, vulgární to nebude… Já osobně bych šla ale ještě do něčeho úplně jiného. Mám asi posunuté vnímání, ale pro mě ani jedno nejsou společenské šaty, ale obyčejné letní šaty. I když dneska už to možná je jedno. Už jsem zažila u svatebčanky i „rafinovanou“ síťovanou róbu s plavkami pod. Paní byla celá nadšená z té pozornosti, co měla, ale nějak jí nedošlo, že ta pozornost nebyla zrovna pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.5.25 17:02
@Anonymní píše: Více

oboje jsou hezké a vhodné, na zahalená ramena a kolena se v katolické církvi moc nehraje, není to islám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.5.25 17:16

Ty první jsou nádherné, vůbec nejsou moc krátké, vždyť nejsi stará baba, klidně si dej. Pokud nejdeš teda na svatbu na východne Slovensko, tam se musí chodit pomalu v tunikách. Ty druhé jsou takové trochu laciné a ne tak slavnostní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
9.5.25 17:22

Ani jedny šaty se mi úplně nelíbí na svatbu. Ale ne s ohledem na kostel, spis jsou takové moc “obyčejné”. Ale jestli se ti líbí, tak můžeš oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný