Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No i na pohotovosti rekli, ze jsem mohla snist neco spatneho ja..takze snad to bude ok..ted uz tak tri hodky nic
Taky to může být spurt, víc jí a tím i více kadí. Takovéhle děti naopak kadí většinou dost často a řídké - to ustálení taky mohlo znamanat, že už vše stačil spotřebovat a teď si bere víc, lekala bych se krve, hlenu ve stolici, ale tohle bych neřešila.
Ahoj, taky jsem teď měla pocit, že jsem těhotná, ale naštěstí TT sněhobílý! Jinak bych si šla asi hodit mašli, mám už jednoho téměř 3. letého a teď druhého 4m, třetí bych sice brala, ale už s větším odstupem a uvidím co se mnou udělají ti 2 jestli si to ještě nerozmyslim
taky mi je docela špatně a to denně, vysadila jsem kvůli tomu i HA, tak už je to trochu lepší, že mi neni tak zle, ale občas se mi nevolno ještě udělá.
Co se týče toho kadění, tak malej měl vždycky takovou řidší kašičku, ne ty klasický míchaný vajíčka, ty jsme poznali až v nemocnici, kdy byl na kapačkách, tak to srajdil pořádně a pořád, teď už to má zase jako předtím, ale zdá se mi, že má spurta nějak často, protože to co jsem mu oblíkla krásně před měsícem mu teď zase neoblíknu. Z 56tky jsme šli rovnou na 68 a už mu budu muset dávat 74, kterou starší oblíkl až v půl roce.