Znovu těhotná?

933
9.8.12 15:45

znovu těhotná?

Jsem tři měsíce po porodu a tak nějak zjišťuji, že se mi zvedá žaludek, když jím určitá jídla, která mi dříve nevadila. Test jsem si nedělala..Tak dneska nebo zítra to asi radši prubnu.. Měla jste nebo máte některá stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
9.8.12 15:51

Měla jsem taky 2měsíce po porodu. u mě to bylo únavou a podrážděným žlučníkem. pocity ale nemlich stejné jako v těhotenství. tak uvidíš. já si test udělala a byl chybnej - druhá čárka slabá, potentočkovala jsem se, ale další už byl sněhobílý. držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.12 15:52

:lol:
já měla u každého těhotenství úplně jiné příznaky. A při koju se mi občas zvedal kufr a těhotná jsem nebyla.
Ale pokud máš podezření, tak testni, nic jiného ti nezbude

(jestli na tebe juknou //, tak se nepokoušej oběsit na splachovadle, nekřič, nebreč, hezky nádech, výdech… Nic se nejí tak horké, jak se uvaří ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.8.12 15:58

:D dík holky..no nevím jak bych to zvládla, tak brzy po sobě dva mrňouse..ale na to jak jsem kojením hubla tak se mi to nějak zastavilo a mám nějaké větší břicho..tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.8.12 16:00

Tak uvidíš :) dej nám vědět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.8.12 16:02

Jj určo dám :) hele holky, sice je to diskuze o něčem jiným, ale malému se poslední dobou ustálilo kakání na jednou denně a dneska nestačím přebalovat..měřila jsem mu teplotu a je to ok, doktorka už nám nebrala telefony. Myslíte, že je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.8.12 16:08

:lol: mám kamarádku, co má holky 11 měsíců po sobě. A potom si s manželem střihli ještě další 2 :mrgreen:
( kdysi jsem taky otěho hned po 6 ti nedělí, bohužel my tenkrát neměli podmínky ani pro to jedno, šla jsem na potrat, ale to už je jiná storry)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.8.12 16:11
@mon123 píše:
Jj určo dám :) hele holky, sice je to diskuze o něčem jiným, ale malému se poslední dobou ustálilo kakání na jednou denně a dneska nestačím přebalovat..měřila jsem mu teplotu a je to ok, doktorka už nám nebrala telefony. Myslíte, že je to v pořádku?

a má to řídké? jakou barvu? po prvním dni bych byla ostražitá, může to být že mu nesedne něco, cos snědla, nebo i zuby (někdy je to i takhle brzo), viróza. pokud se to nebude lepšit, vyrazila bych. a často koj, aby nebyl dehydrovaný, pokud je to řídké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.8.12 16:13

Fakt jo? to snad ani nemuze jit tak brzo po porodu..to jsou hodne sikovni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.8.12 16:16

No on to má od narození řidší ještě se mu to neupravilo..je to klasika žluté jak míchaná vajíčka..právě z toho mám taky strach, aby nebyl dehydrovaný..ale načtěstí je to vždy jen trocha, ale většinou po tom kojení. Možná máš pravdu asi mu nesedlo něco co jsem snědla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.12 16:20

@mon123 mě se u obou dětí mezi 3 a 4m změnila frekvence a konzistence kakání, starší kadil 1× za 6 dnů a najednou kadil 6× denně taky řídce, byli jsme u dr, nic nenašla, doporučila nám dát půl sáčku smecty, ale to ho zbytečně ucpalo. Mě to tenkrát donutilo začít pořádně navážno látkovat, protože mi bylo líto vyhazovat ty téměř nečuraný připrdlý plenky :lol:
Co bych kdyžtak zkusila, tak laktobacila, tím rozhodně nic nezkazíš (třeba od Swiss Laktobacílky baby nebo Biopron, jsou to vysypávací kapsle, dáš to na lžičku a hurá první příkrm :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.8.12 16:23

No právě..taky je mi líto těch plín..ty laktobacily jsou i pro tak malé děti? to jsem nevěděla…člověk se tu dozví věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.12 16:39

@mon123 jojo, laktobacili se dávají i maochům, některým to pomáhá třeba na prdy, jiným na zácpu, když jsou na UM, dobrý je dát je preventivně při prvních příkrmech, aby se dítě neucpalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
9.8.12 16:48

aha..tak to jsem zas chytřejší..ségra mi to cpala, když jsem před měsícem dobrala antibiotika, ale nepsali tam jestli to můžou těhotné a kojící…já to nikdy nebrala tak jsem nevěděla..vždycky jsem si naordinovala syrovátku z justu po antibiotikách a i preventivně..vlastně i po porodu..to jsem nevěřila vlastním očím co všechno ze mě vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tini
9.8.12 17:12

Mne mala kakala 1× za 3dny a ze dne na den 6× denne, taky jsem byla vydesena, ale ok, vzpominam jak jsem mela ciste mimi, ted furt az na zada:) Berem kapky BioGaia

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky