ZOO Liberec

135
20.4.12 12:33

ZOO Liberec

Ahoj holky,chystáme se do ZOO do Liberce… Chtěla bych,aby s náma jela i ségra s dvouleťákem,proto mám pár dotazů:

1. Jaké jsou tam cesty (dá se tam jezdit s kočárkem)?
  2. Dá se v zoo koupit něco jiného než klasický hotdog (je tam nějaká restaurace na oběd)?
  3. Jak dlouho nám bude trvat,než zoo projdeme?
  4. Není zoo moc do kopce nebo tak (jsem v 7.měsíci těhotenství a nechci se odrovnat)?
  • budu ráda za každý postřeh navíc… :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
20.4.12 12:38

1. s kočárkem v pohodě projedeš celou zoo
2. je tam bufet, ale klasika - smažený sýr, hranolky, bramboráky, klobása. To bych si spíš dala oběd v nějaké nedaleké restauraci (poblíž je i s dětským koutkem).
3. zoo není velká, já to mám s dětmi proběhnuté za hodinku (oni ale opravdu celou dobu utíkají). Já bych to tipla tak na 2 hodinky.
4. zoo je ve svahu a pokud jdeš po směru prohlídky, tak jdeš víceméně z kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.4.12 12:40

S kočárkem se dá v pohodě, restaurace tam je. Čas je individuální, jak kdo se kde zdrží, ale není to moc velká Zoo, my tam strávíme většinou 1-2 hodiny. Byla jsem tam 3 týdny před porodem a zvládla jsem ji :mrgreen: Kopeček snad jen u vchodu, pak vím o kopci dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.4.12 12:41

Liberecká ZOO je moc pěkná.
1. cesty s kočárkem v pohodě, jen v některých pavilonech jsou schody, lze se ale vysřídat. když bude hezky budou stejně zvířata venku.
2. Když jsme tam byli s dětmi naposledy, restaurace tam nebyla. jen rychlé občerstvení a cukrárna. Ale u ZOO je, ale neznám, nemůžu radit.
3. Projde se za 1-2 hod.
4. Do kopce to je jen na začátku, nic strašného. pak hlavně z kopce a rovina.

Pěkný výlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
20.4.12 12:42

Ahoj, s kočárkem se určitě dá cesty tam jsou dobrý. Odědy tam taky jsou, my tam tedy nikdy nic nekupovaly ale vím že tam mají výběr. Menší kopečky tam jsou ale fakt malý, jde se pak spíš z kopečka. Záleží jak se budete zdržovat u zvířat, my tam byli se čtyřletym a byli jsme tam tak hodku a půl (přesně nevím) :)

• Citovat
  • Upravit
135
20.4.12 12:46

super.. moc všem děkuju… tak snad tam neporodím no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.4.12 19:38

tak mám ještě jeden dotaz: je tam kde přebalit dítě? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
20.4.12 19:51

Myslím že na záchodech přebalovák určitě je…

• Citovat
  • Upravit
975
21.4.12 08:10

my jsme do liberecké zoo jezdili od mého útlého dětství, a je to tam v pohodě, lepší než v praze, co se týče cestiček a co si vzpomínám, do kopce to moc není :) Jen tu restauraci si nepamatuju, ale v centru liberce je toho plno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.7.20 07:36

2020

Ahoj holky, obnovuji diskuzi.. 🤭 byly jste teď v rozmezí 2 měsíců v Zoo Liberec? Na googlu jsem našla same negativní recenze.. a my se tam zrovna chystáme na vikend s 10 měsíční dcerou 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.