Zoo Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Byli jsme tam minulý týden, k těm opicím jsme nešli, neboť jsem z dálky viděla jen zarostlou ohradu a nikoho na lávce. A nějaké opice byly ve staré ohradě u medvědů. Takže asi ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Permanentka funguje tak - koupíš za těch 900 na 20 vstupů a oni odečítají jeden vstup od tří let dítětě - takže když půjdete ty, přítel, jeho dcera a tvůj syn odečtou 4 vstupy dítě do tří let zdarma. Každopádně se to furt vyplatí mám dojem, že dospělá osoba stojí 110 a dítě 80, ale nejsem si jistá mám tu permanentku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alice82 píše:
Permanentka funguje tak - koupíš za těch 900 na 20 vstupů a oni odečítají jeden vstup od tří let dítětě - takže když půjdete ty, přítel, jeho dcera a tvůj syn odečtou 4 vstupy dítě do tří let zdarma. Každopádně se to furt vyplatí mám dojem, že dospělá osoba stojí 110 a dítě 80, ale nejsem si jistá mám tu permanentku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chystáme se dnes do olomoucké zoo…už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, co se změnilo, na jejich stránkách jsem toho o novinkách moc nenašla.. tak píšu sem ![]()
Zajímá mě hlavně vyžití pro děti - nějaké to hřiště, průlezky apod. a jak je to s výběhem makaků a tou průchozí lávkou? - byli jsem tam před asi třemi lety, to byla zavřená a na stránkách zoo jsem se dočetla, že je zase v rekonstrukci - my ji vždycky mineme a to mi docela vadí…
ráda bych využila všechny „atrakce“, ale chápu, že obnovovat se musí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam Lanáček a nově otevřené safari. Výběh makaků byl naposled co jsem tam byla uzavřený, aktuálně nevím, zavolej tam a poví ti to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
Je tam Lanáček a nově otevřené safari. Výběh makaků byl naposled co jsem tam byla uzavřený, aktuálně nevím, zavolej tam a poví ti to.
Děkuji, no já se vlastně bez tch makaků i obejdu, je to podle fotek jen kousek cety lesem… spíš se mi jedná o to vyžití pro dět. Jedemetam sice za zvířátky, ale i ta průlezka se hodí… laňáček znám…, jájsem spíš myslela něco během té prohlídky - sem tam průlezka, houpačka… jako je tot řeba v ostravě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE jo jsou tam prolízačky a koupačky, pak i krmení koziček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mabis píše:
@3HE jo jsou tam prolízačky a koupačky, pak i krmení koziček
koupačky
, jo, já vím, houpačky
díky, a kozičky jsou taky fajn
te´d mě napadlo, že tam vlastně nedávno byl švagr s rodinou… info mám přímo v rodině a poptávám tady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Na lavku s makaki stejne s kocarkem nemuzes, ale je tam vybeh klokanu
To lanove centrum ale vypada pekne a dcera si to tam urcite uzije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam na začátku prázdnin a v té době byla lávka zavřená. Ale jinak je tam nové lanové centrum pro děti, elektrická autíčka, hřiště, rozhledna a nová expozice - gepardi? Už nevím přesně, jestli to nebyl jiný druh kočky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Jsou tam houpačky hned u vchodu. Lanáček - je od 3 let, ale ve velkém návalu větších dětí bych tam tříleté dítě nepouštěla, je to docela masakr.
Před zoo je taky větší hřiště s prolézačkami, tak si může pohrát i tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dwěkuji všem za tipy… s kočárkem bych na makaky nešla, ale mohl tam jít tatínek s dceruškou
nakonec jsme jeli do Ostravy, ptž jsme zjistili, že na olomoucku prší… takže na kopeček pojedeme jindy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.