Venkovní bazén pro dítě v Praze

kukina15
19.6.12 21:23

Venkovni bazen pro dite v Praze

Maminy z Prahy, kam chodite s detmi v lete do venkovniho bazenu? Hladam koupani pro rocni mimi, tedy kolem 30stupnu. Napada mne pouze Aquapalace v Cestlicich a Petynka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
483
19.6.12 22:09

Nevím tedy kolik má voda stupňů, asi míň, ale my od roka chodíme na Stírku. Pro prcky tam je dobré brouzdaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
19.6.12 22:37

Zrovna jsem o tom včera přemýšlela a sjížděla koupáky. Jsme Pha 9 a tak jezdíme do Lagoonu do Letňan (dětský 32 st.),ale vadí mi, že není venkovní a pak jsem našla Stírku. @zanda81 je to tam pěkné? Nejblíž máme venk. asi Čako, ale tam jsem nečetla moc dobré recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.6.12 22:42

@1024 Tak Čakovice opravdu nedoporučuju, někdo může být spokojený, ale já už tam tedy nevkročím. Stírka se mi líbí, ve velkém bazéně je teda voda celkem studená, ale zato krásně čistá. A to brouzdaliště je fajn. Jsou tam i lehátka slunečníky, takže se nemusíš péct na slunku. Občerstvení taky v pohodě a celkem i bez velkých front.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
19.6.12 22:56

@zanda81 super, díky. Škoda, že víkend bude stát za houby, prubla bych Stírku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.