Zoo Ostrava, nebo Olomouc?

47
22.5.18 15:59

Zoo Ostrava nebo Olomouc?

Chceme jet na vylet do Zoo Ostrava nebo Olomouc? Kterou z techto dvou byste nam doporučili vice? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2218
22.5.18 16:03

Zoo Olomouc.. :) tam jsem nebyla dlouho a vždy se mi tam líbilo… byli jsme v Ostravě nedávno (cca 1-2 měsíce zpátky) a no… zvířatka nic moc k vidění.. ale s mužem jsme si to i tak užili.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
22.5.18 16:38

Taky bych dala přednost Olomouci. Už proto, že je možné se projít k bazilice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
22.5.18 16:41

Nedávno proběhla tady diskuse o ZOO Olomouc. Hodně opravují, byli jsme tam nedávno, dalo se to.
Zoo Ostrava také není špatná, řekla bych že je tam věší využití pro malé děti - prolézačky na každém rohu, ale již jsme tam pár let nebyli (asi 4?), takže netuším, jak se to za tu dobu změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 16:59

Za mě rozhodně Ostrava. Hodně se to tam změnilo, je to tam hezčí a větší. Více se projdete. Olomouc je malá a ničím extra mě nezaujala, ale každý má jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.5.18 17:22

Ostrava je velka zoo a taky se mi zda hezci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.5.18 18:19

Mám raději Ostravu. Ale v každé je něco k vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
22.5.18 18:22

Já doporučuji Ostravu, je zase předělaná a hezčí ;). ZOO Olomouc mám prošlou několikrát a i když je také po rekonstrukci, je zbytečně roztahaná a zvířat nic moc. A nejvíc doporučuji ZOO Lešná ;), kde si můžete nakrmit i rejnoky.

• Citovat
  • Upravit
123415
22.5.18 19:17

ZOO Olomouc, už jenom proto, že je to překrásné město. :srdce: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
22.5.18 19:56

I když jsem z Olomouce, musím připustit, že Zoo Ostrava je hezčí, větší, víc babyfriendly, i když Olomouc se poslední dobou taky snaží. Jako město je zase hezčí Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.5.18 11:01

Mě se víc líbí ta v olmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.18 13:57

Doporučuju Ostravu, chodíme s klukama docela často a fakt se to tam hodně změnilo a abych řekla pravdu, tak se mi líbí dokonce víc než Zlín :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.