Zoo Ostrava, nebo Olomouc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zoo Ostrava nebo Olomouc?
Chceme jet na vylet do Zoo Ostrava nebo Olomouc? Kterou z techto dvou byste nam doporučili vice? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zoo Olomouc..
tam jsem nebyla dlouho a vždy se mi tam líbilo… byli jsme v Ostravě nedávno (cca 1-2 měsíce zpátky) a no… zvířatka nic moc k vidění.. ale s mužem jsme si to i tak užili.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych dala přednost Olomouci. Už proto, že je možné se projít k bazilice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno proběhla tady diskuse o ZOO Olomouc. Hodně opravují, byli jsme tam nedávno, dalo se to.
Zoo Ostrava také není špatná, řekla bych že je tam věší využití pro malé děti - prolézačky na každém rohu, ale již jsme tam pár let nebyli (asi 4?), takže netuším, jak se to za tu dobu změnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě rozhodně Ostrava. Hodně se to tam změnilo, je to tam hezčí a větší. Více se projdete. Olomouc je malá a ničím extra mě nezaujala, ale každý má jiný názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já doporučuji Ostravu, je zase předělaná a hezčí
. ZOO Olomouc mám prošlou několikrát a i když je také po rekonstrukci, je zbytečně roztahaná a zvířat nic moc. A nejvíc doporučuji ZOO Lešná
, kde si můžete nakrmit i rejnoky.
- Citovat
- Upravit
I když jsem z Olomouce, musím připustit, že Zoo Ostrava je hezčí, větší, víc babyfriendly, i když Olomouc se poslední dobou taky snaží. Jako město je zase hezčí Olomouc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju Ostravu, chodíme s klukama docela často a fakt se to tam hodně změnilo a abych řekla pravdu, tak se mi líbí dokonce víc než Zlín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.