ZOO v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
8.2.18 10:33

ZOO v zimě

Byla jsem v zoo jen v létě, tak se chci zeptat pravidelných návštěvníků. Ma smysl jít teď v zimě? Potřebuju se synem (3 roky) vypadnout na celý den a chci se vyhnout uzavřeným prostorám kvůli chřipkám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
8.2.18 10:34

Tak záleží jaká zoo. Třeba v plzeňské bych fakt celý den nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.2.18 10:35

My jsme byli v ZOO v Ústí nad Labem v zimě. Něco určitě uvidíte, ale spíše v uzavřených pavilonech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.2.18 10:36

Do pražské chodíme v zimě a zabavi nás na cely den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.2.18 10:38

Jde o Prahu, to jsem zapomněla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
8.2.18 10:46

Praha v pohodě. Je tam hromada pavilónů „na zahřátí“, zvířat hromada venku i vevnitř a jako bonus málo lidí a žádné fronty. Chodíme pravidelně, mám to radši než v létě. Jen nejezdí dole vláček, koně a asi i lanovka (v prosinci jezdila). Jo a rezervace Bororo byla zavřená, jiná hřiště OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.2.18 10:51

Praha na celý deň bez problémov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.2.18 10:58

Díky. Zkusíme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.2.18 11:06

Praha je úplně v pohodě, v zimě nebývá tolik lidí a o to je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22856
8.2.18 11:09
@Tichošlápek píše:
Do pražské chodíme v zimě a zabavi nás na cely den ;)

My také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
8.2.18 11:15

Byli jsme. v Praze minuly vikend a parada, vse otevrene, zadni navstevnici :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
8.2.18 11:18

Co by ne, ber to jako výlet do přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.2.18 11:19

@nini77 holka dostala za pololetní vysvědčení permici do pražské ZOO. za ten týden je tam dneska tuším po čtvrtý, ztvrdne tam klidně celý den.

jinak když byly děti malé, tak jsem tam s nimi taky chodila i v zimě. ale mám pocit, že u tříleťáků to bylo spíš tak, že jo, zvířata jsou fajn… ale na druhou stranu kdybychom se courali třeba po lese, byli by stejně nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
8.2.18 11:19
@nini77 píše:
Byla jsem v zoo jen v létě, tak se chci zeptat pravidelných návštěvníků. Ma smysl jít teď v zimě? Potřebuju se synem (3 roky) vypadnout na celý den a chci se vyhnout uzavřeným prostorám kvůli chřipkám. Díky

Proč ne, třeba v pražské zoo je hodně pavilonu, takže ani mrznout moc nikde nebudete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16934
8.2.18 11:21

@nini77
Ahoj,

ve Zlíně je třeba velká atrakce krmení rybiček - na to chodíme. Nebo i krmení šelem ( i když minule dávali podelně porcované zajíce/králíky a to bylo docela drsný :oops:

Není to tak záživný, ale taky je tam málo lidí, některé ZOO mají zvýhodněné vstupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.