ZOO Vídeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
29.9.13 17:44

Hele podle mně jses uplně mimo.

• Je to 5 hodin autobusem, pokud výlet tak jedině výcedení s návštěvou partnerské školy.
  • Tohle se neřeší přes cestovky ale prostě si pronajmete autobus, vzhledem k tomu že jseš z vesnice tak je dobrá šance že ti to pronajme místní firma za sponzorskou cenu.
  • pochybuju že rodiče ten výlet zaplatí, ale v každém případě se zoo zeptej zda je možné zakoupit se vstupem i jidlo, někde dostaneš oběd pro skupinu třeba za 5E
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.9.13 18:00
@martin 35 píše:
Hele podle mně jses uplně mimo.
  • Je to 5 hodin autobusem, pokud výlet tak jedině výcedení s návštěvou partnerské školy.
  • Tohle se neřeší přes cestovky ale prostě si pronajmete autobus, vzhledem k tomu že jseš z vesnice tak je dobrá šance že ti to pronajme místní firma za sponzorskou cenu.
  • pochybuju že rodiče ten výlet zaplatí, ale v každém případě se zoo zeptej zda je možné zakoupit se vstupem i jidlo, někde dostaneš oběd pro skupinu třeba za 5E

Naprostý souhlas.

Na to, aby děti se podívaly do zoo, tak stačí nějaká tady v ČR. Z Havířova to je poměrně daleká cesta, doprava bude drahá (bydlíme v příměstské části - vesnici a máme tu velkého dopravce a i tak je doprava pro školky a školy šíleně drahá) a vstupné do zoo je pro mládež za 6 € (když je dětí více jak 10), plus nějaké jídlo, určitě nějaký suvenýr. Už vidím, jak rodiče nadšeně platí za takový výlet. Navíc, když zoo ani nestihnete projít celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
29.9.13 18:14

Na kolik vyjde zhruba 1km? a jak velkej autobus jste mněli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.9.13 18:27

@martin 35 Nene, my tam nebyli autobusem. Jen zrovna teď se to řešilo u nás ve školce, ta doprava. Tak co jsem slyšela, tak šílená pálka. A z toho Havířova to je kus, takže to bude ještě mnohem dražší, páč asi nejdražší je ta čekací doba toho autobusu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
8.6.17 09:13

Maminky, ráda bych obnovila téma. Chystáme se do zoo ve Vídni a potřebovala bych nějaké info, od těch co tam byli v nedávné době. Např. zda je možné parkovat autem u Zoo, jestli se hradí parkované a jaké je vstupné? Jinak jsem četla předchozí příspěvky ohledně trasy v zoo a zvířátek, tak to se nejspíš nezměnilo. Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
1.7.17 16:55

Taky se přidávám k dotazu, pojedeme vlakem do Vídně, vystoupíme na nádraží a jsme v pasti. Prosím jak se dostaneme z nádraží do Zoo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.5.18 20:27
@Diggy píše:
Taky se přidávám k dotazu, pojedeme vlakem do Vídně, vystoupíme na nádraží a jsme v pasti. Prosím jak se dostaneme z nádraží do Zoo?

přidávám se k dotazu - jak se dostat z nádrazi do zoo? na strankach zoo je uvedena jen cilova stanice linký U4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
16.5.18 20:40

Předpokládám, že nádraží myslíte Westbahnhof. Odtud jede přímo k Schönbrunnu tramvaj 60 (cca 10 min) směr Rodaun. Metrem je to U6 na Siebenhirten, přestoupit na U4.
Bližší info na wienerlinien.at, kde je vyhledávání spojů i mapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
16.5.18 21:28

Jestli pojedete z hlavního nádraží, tak nastoupit do U1 (zastávka Südtiroler Platz) ve směru Leopoldau, na 2. zastávce (Karlsplatz) vystoupit a přestoupit na U4 ve směru Hütteldorf (zastávka Schönbrunn). Pak už se nechat nést davem až k Schönbrunnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.5.18 08:04

My jsme vystoupili na Wien Meidling a šli odtam pěšky přes Schonbrunn a sešli dolů z kopce do ZOO, moc hezké to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.5.18 18:19

@stonožka12 nene, myslim Hauptbanhof, tam nám jede přímý vlak od nás…

@Nsoci @mi.anetka díky za rady :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
26.6.18 19:27

@surikataXY Ahoj, uz jste byli v te zoo? Jake jsou dojmy? A co tedy ta cesta, lepsi salinou nebo metrem? Z puvodniho planu jet autem ted zvazujeme cestu vlakem regiojet a rada bych predem vedela kudy potom z nadrazi do zoo ve Vidni ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.18 14:21

Zoo na podzim

Dobry den, rada bych obnovila diskuzi. Chystame se do Vidne do zoo, predpokladam ze v rijnu uvidime jeste vsechna zvirata kdyz je teplo ze? :-) kamaradka ma strach aby uz nebyli zazimovani nekteri :-) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
20.6.22 21:16

Obnovuji diskuzi. Jezdí někdo regiojetem vlakem do zoo Vídeň? Vlak do Vidne přijíždí cca v 10h ráno a 17:30 odjíždějí zpět do ČR. Přijde mi to jako málo času. A jak se dostat od vlaku do zoo? Kolik cca zabere přesun? A bývají u kasy (zoo) takové obrovské fronty, jako někdy v ČR? Jak si koupím lístek na tramvaj/metro? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
20.6.22 21:17

Případně nějaké levné ubytování na jednu noc v té Vídni by asi bylo scifi, ze? Jde mi o to, abychom měli na zoo dost času a neujel nám vlak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí