Kempování s mimi

241
20.5.11 13:28

Kempování s mimi

Ahojky maminky, chtěla jsem se optat od kolika měsíců jste zkoušeli s miminkem kempovat- chatička, stan????
Mám 4,5 měsíční holčičku a možná by jsme to chtěli zkusit, tak jestli máte nějaké vyzkoušené rady a nápady, hlavně co sebou, atd.
Děkuji za názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
20.5.11 13:44

blbej nápad, v dnešní době, kdy přijde přívalová bouřka jedna dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
20.5.11 13:50

Ahojky.....s anonymním komentářem nesouhlasím. Ale myslím že chatka je lepší jak pro tebe tak pro mimi…Ve stanu jsou noce ještě hodně studené…Já pod stan jezdila od 1 roku :palec: :palec: Takže hezkou dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.5.11 14:03

Taky jsme z 99% procent pro chatku, ale je blby, ze takove t chatky nemaji ani proud, aby mhl clovek ohrat UM, nebo tak!
A vetsi chatky v kmpech moc nejsou nebo obsazene!
dik za nazory, myslim, ze je na kazdem jak chce decko utuzovat a stanovani neni dneska uz problem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
20.5.11 14:06
Lindsy píše:
Taky jsme z 99% procent pro chatku, ale je blby, ze takove t chatky nemaji ani proud, aby mhl clovek ohrat UM, nebo tak!
A vetsi chatky v kmpech moc nejsou nebo obsazene!
dik za nazory, myslim, ze je na kazdem jak chce decko utuzovat a stanovani neni dneska uz problem!!!

Většinou je v kempu restaurace, kde ti ohřejí vodu do termosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
20.5.11 14:07

S takhle malým mimi bych volila spíš chatičku. My byli poprvé s malým pod stanem když mu bylo 18 měsíců. Vezli jsme mu jeho matraci z postýlky a spacák jsem zavázala špagátkem aby mi nezahučel někam na dno.

• Citovat
  • Upravit
17310
20.5.11 14:12

My jezdili pro dtan až od roka,před tím do chatky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.5.11 14:16

Myslím, že chatku vhodnou s elektrikou najdeš bez problémů. Určitě natřískáno nebude po celý republice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.5.11 14:18

Ano, chránit děti co to jde, sedět s nima doma a nevycházet.

pannda píše:
blbej nápad, v dnešní době, kdy přijde přívalová bouřka jedna dvě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
20.5.11 14:44

ahoj, my jsme byli na dovolené když malé bylo 7 měsíců..a prostě bylo všechno stejný jako doma..akorát že vodu a mlíčko jsme si chodili převařovat do kuchyně..měli jsme s sebou cestovní postýlku, matračku i monitor dechu, vydrželi jsme i to vedro v chatičce..celý den výlety, večer návrat..malou jsme klasicky vykoupali (byla tam dětská vanička), nakrmili a dělali si s manželem oheň :-D :-D za mě krásná dovolená, kdyby byl potřeba doktor, tak by jsme skočili do auta a je to..za mě rozhodně doporučuju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
20.5.11 15:58

S půlročákem jsme si na dovolenou pronajali chatičku. Byl kojenej a ještě bez příkrmů (čekali jsme schválně až PO dovolený), takže o starost míň.

Nejdůležitější, co bych zmínila - bacha na komáry! Zjistěte si to, jak to tam je. My byli v místě s extrémním množstvím komárů a miminka jsou pro ně jak dezertíček :cert:

• Citovat
  • Upravit
697
20.5.11 16:41

my jsme teda s komárama problém neměli, ale na noc jsme dávali přes postýlku dávali síť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.5.11 21:08

Já se chystám na tábor, to bude malému 9 měsíců - stan s podsadou, jinak tam není elektrika nikde, voda pouze ve studni :-)
Myslím, že mimčo bude spokojené jak pod stanem tak v chatičce, stačí když bude mít kde spinkat a dostane nabaštit, to že to je pro rodiče náročnější, je mu srdečně fuk. Takže pokud se na to cítíš, jeď klidně pod stan.
A ohledně zimy, není to pravidlem, ale třeba můj malý je rozhodně horkokrevnější než já (no a taky lépe izolovaný tukem :-D) já klepu kosu a on je spokojený a teploučký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.5.11 15:18
pannda píše:
blbej nápad, v dnešní době, kdy přijde přívalová bouřka jedna dvě
:roll: :roll: :nevim:

Tak malá byla s námi na chatě v 6 měsících,jeli bysme i dřív,ale byla pořád zima.Voda tam neteče,chodí se do studni,všechno bylo ok,dokonce byla malá hodnější a i spala líp než doma.Takže doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.6.11 18:29

My to letos resime tak, ze jedeme do kempu, kde maji v budove i male pokojiky. Manzel bude se starsim synem pod stanem a ja budu chodit spat s prckem do sucheho pokojiku. Budem si uzivat vsech vyhod kempovani s ohynkama apod. a zaroven budu mit utociste v pripade neprizne pocasi. Moc se vsichni tesime. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí