Zoubky v 5 měsíci?

14
12.3.13 17:27

zoubky v 5 měsíci?

Ahoj. Mám dotaz ohledně zubů. Asi se budu opakovat, ale je tady tolik diskuzí a příspěvků na tohle téma, že než bych je přečetla malá by chodila do školy.
Máme 5-ti měsíční holčičku a už 4 den se ji změnila nálada k nepoznání. je mrzutá, pořád si žmulá jazýček, nechce si šahnout na pusinku, v noci moc nespí, přes den je zase hned unavená. Dnes mi spala 4 hodiny a za necelou hodinu co byla vzhuru zase chtěla spát..což u ní není normální max 2 hodky a dost. Slintá, málo papá, nechce si s ničím hrát..:(
Jsou to zoubky? Jinak teplotu nemá. Píšete, že je nějaký Calgel a že moc nepomáhá já mám od kamarádky Kamisdat a nic zvláštního jsem zatím nespozorovala.
Děkuji za odpovedi a příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
12.3.13 17:38

@berushka29 to klidně můžou být zoubky. Nám tedy Calgel celkem pomáhá :nevim: pokud jsou to fakt zoubky, tak toho moc dělat nejde, ještě malé můžeš dát nějaká kousátka, nejlépe ta chladivá a vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.3.13 17:40

Klidně to můžou být zuby. Můj syn má 4 měsíce a už má 2 zuby. :) první bez pláče u druhého jen špatně jedl. Kamarádka koupila klukovi chladící dudlíky, s kousátkama to malej neumí a calgel a masíruje mu sním dásničky, pomáhá mu to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
12.3.13 18:34

@berushka29 Zoubky to klidne byt muzou, nas syn mel dva zuby v 5 mes… ;) taky byl nevrly, protivny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.3.13 18:46

@berushka29 mě se zdá že ty gely vůbec nepomáhají, my měli první zub v 5,5měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.3.13 21:18

Jedno z našich dvojčat mělo už dva zoubky ve 4 a půl měsících a to jsou o měsíc dřív narození, docela mě to překvapilo. Na prožezávání zoubků máme ozkoušený OK Gel, je to gelík, který se dá používat na mnoho dalších věcí, odřeniny, různé záněty-mykozy, hemeroidy, popáleniny, štípance od včel a vos, prostě ho již dlouho využíváme celá rodina. Klidně mi napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
12.3.13 21:19

Naše malá slintala od druhého měsíce, dva spodní zuby jí vyrostly ve 4 měsíci - a to je o měsíc dřív narozená, a dva horní v pátém. Do osmého měla zubů osm a od té doby ani ťuk:-D O těch prvních jsem nevěděla dokud nevykoukly, s horníma nechtěla pít z flašky, a ten zbytek nevím to byla v nemocnici:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.