Zpátky do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2947
8.7.13 11:07

Zpátky do práce

Ahoj holky, musím se vrátit z finančních důvodů do práce. Malé budou nakonci měsíce dva roky. Nějak přemýšlím, jak jste zvládali se od toho dítěte odtrhnout?? Sice chodím na brigádu, ale není to takové, jako když budu muset každý den.
Napište pocity a jak jste se s tím vyrovnali?? :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1127
8.7.13 11:12

Já sice neporadím, ale já se do prac. procesu vracela po dlouhodobé PN a je to zápřah i bez potomka. :mrgreen:. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.7.13 11:24

Ja se vracim ted v rijnu a doma zustanou tri a jen jeden chodi do skolky. Dcera ma 2,5 roku a syn 1,5. A mam strach spise jak budu zvladat vse kdyz dobehnu z prace a pak praci, navrat po peti letech mne taky desi. A deti to urcite zvladnou. Mozna jim pak budu vzacnejsi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.7.13 11:29
@palapa píše:
Ahoj holky, musím se vrátit z finančních důvodů do práce. Malé budou nakonci měsíce dva roky. Nějak přemýšlím, jak jste zvládali se od toho dítěte odtrhnout?? Sice chodím na brigádu, ale není to takové, jako když budu muset každý den.
Napište pocity a jak jste se s tím vyrovnali?? :kytka: :think:

Nevadilo mi to, o syna bylo dobře postaráno :-)

• Citovat
  • Upravit
2947
8.7.13 11:32

Tak o malou bude taky dobre postarano. Ja bych to videla i na druhe ditko, nez pritel dodela dalkove vejsku a najde lepsi praci ;-) ale vsichni me od toho odrazujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.7.13 11:39

V pohodě, a to jsem byla třeba 3-4 dny mimo domov.Ono je to i příjemná změna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.7.13 11:51

Já taky v pohodě, chodím na brigády + mám ještě praxi ze školy, takže kolikrát jsem taky pryč každý den. Pro mě je to příjemná změna a relax :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
8.7.13 12:14

Tak z ničeho nic 5 dní v týdnu by mě asi vadilo, ale já pracuju už od MD 1-3 dny a to mi přijde jako příjemná změna, jak pro mě, tak pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.7.13 13:00

Taky pracuji od 9mesicu male. Ale muzu si kdykoli udelat voln.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat