Zpěněný průjem u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
8.6.24 20:03

Zpěněný průjem u dítěte

Zdravím všechny,
dcera skoro 5 let má od čtvrtka průjem. Není to běhavka - jde 1-2× denně, ale je to prostě zpěněná špinavá „voda“ s trochou kousků. Jinak jí nic není, trochu má rýmu akorát, je veselá, hraje si prostě vše normální. Nechápu, kde se to vzalo a ani nevím z čeho by to mohlo být, nic nového z jídel nezkoušela. :think: Máte někdo zkušenost?
Ještě bych se chtěla zeptat, myslíte, že můžu dát dceři třeba čtvrt tablety Endiaronu na ten průjem? Koupila jsem něco pro děti, nějaký prášek, co se rozmíchá s vodou, ale není schopná to pozřít, zvedá se jí žaludek. Prášek vím, že by spolkla, ale v lékárně mi řekli, že pro děti prášky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18549
8.6.24 20:18

@RsRs my dávali Tasectan duo pro dospělé myslím dva sáčky? :think: A v odstupu enterol/ probiotika. Do dvou dnů byl klid. Kluk měl tenkrát 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
8.6.24 21:27

Tasectan a dej ho klidně do přesnídávky. Na lžičku, zamíchat. Noc nepozná. Endiaron je tuším pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.6.24 21:41

@alisekR @hospodki ten tasectan právě mám a nemůžu to do ní dostat, další problém je, že je hrozně vybíravá a nevím do čeho to zamíchat, ani voda se sťávou nezabrala :roll: vím, že je Endiaron pro dospělý, ale kdybych třeba dala čtvrt tablety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
8.6.24 22:01

@RsRs endiaron má výpadek a posledne v lékárně mi rikala, ze možná na podzim. Co imodium? To má malé tobolky a myslím, ze je už pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí