Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny,
dcera skoro 5 let má od čtvrtka průjem. Není to běhavka - jde 1-2× denně, ale je to prostě zpěněná špinavá „voda“ s trochou kousků. Jinak jí nic není, trochu má rýmu akorát, je veselá, hraje si prostě vše normální. Nechápu, kde se to vzalo a ani nevím z čeho by to mohlo být, nic nového z jídel nezkoušela.
Máte někdo zkušenost?
Ještě bych se chtěla zeptat, myslíte, že můžu dát dceři třeba čtvrt tablety Endiaronu na ten průjem? Koupila jsem něco pro děti, nějaký prášek, co se rozmíchá s vodou, ale není schopná to pozřít, zvedá se jí žaludek. Prášek vím, že by spolkla, ale v lékárně mi řekli, že pro děti prášky nejsou.
@RsRs my dávali Tasectan duo pro dospělé myslím dva sáčky?
A v odstupu enterol/ probiotika. Do dvou dnů byl klid. Kluk měl tenkrát 4 roky
Tasectan a dej ho klidně do přesnídávky. Na lžičku, zamíchat. Noc nepozná. Endiaron je tuším pro dospělé.
@alisekR @hospodki ten tasectan právě mám a nemůžu to do ní dostat, další problém je, že je hrozně vybíravá a nevím do čeho to zamíchat, ani voda se sťávou nezabrala
vím, že je Endiaron pro dospělý, ale kdybych třeba dala čtvrt tablety ![]()
@RsRs endiaron má výpadek a posledne v lékárně mi rikala, ze možná na podzim. Co imodium? To má malé tobolky a myslím, ze je už pro děti