Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zuzkasim dekuji, aspon nejaka dobra zprava na konec dne
uz jsem to obrecela..
@Lizzi Spíše se srazila tím, že v pračce byl zbytek prášku, který se nesmí použít na vlnu. Těch 600 otáček by jí nemělo ublížit.
@lasička1 pracku jsem ted cistila cisticem na pracky, pak v ni vyprala vybavicku v detskem pracim prostredku a pak znovu celou vysprchovala horkou i studenou vodou nez jsem tam dala tu deku..
me samotnou to dost prekvapilo, tu deku jsem totiz uz jednou v pracce prala po prvnim synovi ![]()
Vlna se srazi pokud se zmeni teplota vody.napr.vyperu v ruce(v teple vode)a dam do pracky vymachat(studena voda)a v tom okamziku se vlna srazi.
Dnes se mi povedlo zničit si nejkrásnější kousek výbavičky pro miminko - nádhernou modrou deku z merino vlny
Nejradši bych si nafackovala
Vyprala jsem si v prostředku na vlnu, ale nešlo mi to pořádně vymáchat, tak jsem to dala do pračky na máchání a ždímání na 600 otáček a tím jsem jí chudince zpečetila ortel. Deka se samozřejmě srazila, zplstnatěla
Za měsíc rodím, neměla jsem sílu ji máchat a ždímat v ruce a toto zlehčení práce se mi fakt vymstilo…
Moje otázka zní: Zachová si vlna své vlastnosti i v tomto stavu? (prodyšnost, v zimě hřeje v létě chladí atd.) Hebká je pořád, jen už prostě nevypadá…