Zpožděná menstruace, cysta?

Pauluuska
20.7.20 09:09

Zpozdena menstruace - cysta?

Ahojte,

chtela jsem se zeptat, zda je tady nekdo, komu se zpozdila menstruace s tim, ze mel cystu nebo nejake jine gynekologicke potize?

Jde o to, ze moje menstruace je pravidelna a kazdy mesic ve stejny termin uz asi dva roky, max zpozdeni dva dny. Cca tri dny pred menstruaci vim, ze ji dostanu - boli me prsa, mam strasnou chut na sladke apod. Posledni menstruaci jsem mela 15. cervna, podle kalendare jsem ji mela dostat 14. cervence, ale porad nic. Vim, ze jde jen o 6 dnu, ale me tohle docela trapi, protoze se mi to nikdy nestalo. Netrpim zadnym velkym stresem, nic se v poslednim mesici neudalo…jinak s pritelem se chranime kondomem, antikoncepci neberu tri roky. Pro jistotu jsem si delala tehotensky test a vysel negativni.

Minuly tyden jsme byli na kratke dovolene po CR, a dalsi den doma (v den, kdy jsem to mela dostat) me rano chytla silena bolest do celeho podbrisku, bylo mi i na zvraceni, mela jsem mzitky pred ocima a myslela si, ze omdlim a polilo me horko. Popravde jsem tohle prisuzovala zacpe, protoze na dovolene jsem uplne nemohla na velkou, a tak jsem si myslela, ze to je tim. Ted si ale rikam, jestli problem nebyl spis nekde ve vajecnicich? Po chvili to preslo, ale trapi me to, ze me uz asi dva tydny boli prsa, obca mi pichne v podbrisku a rikam si, ze MS uz prisla a ono nic. -_- Diky za info! K lekari samozrejme potom pujdu, kdyz jeste par dnu MS neprijde. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2181
20.7.20 10:03

Právě řeším stejný problém :lol:. Asi erupce na slunci. jenže já mám myom a v září mám jít na operaci takže možná je to k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pauluuska
20.7.20 11:18

@Bafonek Ajoo. Tak at je vse v poradku! Taky jsem zvedava, jak dopadnu sama. 😅

• Citovat
  • Upravit
11620
21.8.20 13:21

Tak jak to dopadlo? Já má zpoždění dva týdny a je to cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí